Viimastel aastatel on Weberi nimi korduvalt meedias esinenud seoses ärimees Urmas Sõõrumaaga, kellele Weber on olnud tähtsaks nõuandjaks.

Suurärimees rääkis 2013. aastal Kroonikale, et kõige paremaid nõuandeid on talle jaganud just Rein Weber, kelle käest õpitu vajab Eesti ühiskonnas rohkem selgitamist. "See ei ole mingi nõidumine, vaid iseenda keha tunnetamine ja kontroll."

Ärimees selgitas toona, et temaga käib igal pool kaasas pendel, mis aitab tal majade energeetikat mõõta: "Hotellidesse üritan ma valida toa, mille elamiskõlblikkus on üle 70 protsendi." Mees lisas, et tunnetab paljutki ka oma käte ning vaimuga ja et inimest mõjutavad geobioloogilised tegurid, nagu veesooned ja maa-alused koopad.

Koostööd oma abikaasa Ave Weberiga mitmeid raamatuid välja andnud mees oleks pühapäeval tähistanud oma 78-aastaseks saamist. Ave ja Rein kohtusid 18 aasta eest, mil Ave tuli õpilaseks Reinu geobioloogia loengusse.

1940. aastal sündinud Weber elas oma elust 20 aastat Pariisis, tagasi kodumaale naasis ta selle aastatuhande alguses, pärast mida hakkas ta koheselt avalikult rääkima feng-shui’st ja selle kasulikkusest.

Delfi avaldab lähedastele kaastunnet!