Poliitik jagab ka oma ajaveebis muljeid ning tunnistab, et sedapuhku pidid arstid sekkuma ning sünnituse esile kutsuma. "Püüdsime beebi välja meelitada umbes nädalake enne tähtaega, et ta väga suureks ei kasvaks. See tähendab, et ma tulin haiglasse juba 15.augusti hommikul ja siis hakkas "midagi" toimuma. Ausalt, see oli mu elu kõige raskem sünnitus! Miski ei läinud ootuspäraselt."

Hoolimata varasemast esilekutsumisest kaalus Heli lapsuke lõpuks ikkagi tervelt 4800 grammi ja oli 55 cm pikk, mis on vastusündinu tüdruku kohta äärmiselt pirakad numbrid. "Eks ühed räägivad ja teised teevad! Ilmselt seepärast tundub ka uudistest, nagu oleks Herkeli vastased kuidagi maha rahunenud," ei saa Künnapas panna vastu kiusatusele teha rõõmusõnumile lisaks ka üks poliitiline remark.

Heli lisab, et teoreetiliselt on nendega kõik ilusti korras, kuid ees seisavad veel mõned päevad antibiootikumiravi. "Muidu aga naudime ilusti koosolemist ja sooja tuba ning regulaarset toitlustust ja koristamist. Täitsa nagu hotellis! Õnneks pole arve hiljem selle eest sama, mis hotellis...," heidab ta nalja.

Palju õnne perele ka Kroonika toimetuse poolt!