Evelin Samuel on lapseootel

Rõõmusõnumeid muusikute õuelt – lauljatar Evelin Samuel (43) ja pianist Johan Randvere (28)
ootavad oma esimest ühist last. Evelini silmanähtavalt paisunud talje jäi paljudele silma nii „Kremli ööbikute“ esietendusel Narvas kui ka presidendi roosiaia vastuvõtul.
Evelin jääb telefonis tagasihoidlikuks: „Tõepoolest kinnitan lapse tulekut, kuid pikemalt ei soovi sel teemal peatuda.“ Täpsustab vaid, et laps peaks ilmavalgust nägema uue aasta alguses.
Kaks suve tagasi Raplamaa vaiksel taluverandal abiellunud Evelin Samuel ja Johan Randvere tundsid enne püha liidu sõlmimist teineteist kaks ja pool aastat. Paar sai tuttavaks Padisel suvisel vabaõhukontserdil. Juhuse tahtel saatis Johan Evelini esinemist klaveril ja sealt saigi tutvus alguse.
Evelin on abielus teist korda, eelmisest liidust on tal kaks poega, Oskar ja Torsten.

Jõekalda ja Margna sukelduvad nõukaaega

Jaak Joala laulud nõukaaegsest estraadibuumist pole ainus, mis meie inimestel vere soontes vemmeldama lööb. Teet Margna (46) ja Kristjan Jõekalda (46) on end samuti nõukaaja „soonele“ häälestanud ja astuvad koos reisimees Tiit Pruuliga 27. augustil lennukile, mis lennutab nad… Sovjestistani! Retkest kontrastide rikkusesse, ühtlasi endiselt pisut nõukaaja vaimu kandvatesse riikidesse sünnib 12osaline telesari „Kaks kanget Sovjetis-tanis“.
„See on tõsi, meid ootab neli riiki: Kasahstan, Kõrgõzstan, Tadžikistan ja Usbekistan, mida keegi tark Rootsi onu on oma raamatus nimetanud ka Sovjetistaniks!“ kinnitab Jõekalda.
Kolmenädalase reisi kõrghetk peaks saabuma Maailma Nomaadide Mängude ehk kohalike olümpiamängudega, kus ei võistelda odaviskes ega tõkkejooksus, vaid püütakse säilitada ammuseid kombeid ja traditsioone ratsutamises ja võitluskunstides.
„Mulle on see esimene reis, kus mu vanemad soovisid saata minuga palju tervitusi omaaegsetele kolleegidele, kuna endise riigikorra ajal neisse riikidesse ikka reisiti ja minu vanematel on näiteks televisioonialaselt seal elavate inimestega oma suhe,“ seletab Kristjan. „Valisin endale uue reisikostüümi ka välja. See on nii omapärane, et isegi mu oma naine hakkas mind häbenema…“