Nii nagu aastal 2018 on Heidy Tamme jaoks tegemist kolme juubeliga: 75 eluaastat, 55 lava-aastat ja 45 aastat lauluõpetajana, on ka kontserdipaiku kolm: Pärnu, Tartu ja Tallinn.

Kontserdi pealkiri „Õnne tipul“ on valitud lauljatari 60-ndate hittloo järgi. Heidy Tamme:„Ma olengi õnne tipul, sest mind on õnnistatud sellega, et olen oma elus saanud teha nii ilusaid asju“. Kaassolistide valikut põhjendab lauljatar: „Oleme Karliga väga ammused head semud, Ivoga aga koos laval kasvanud, ka minu 50-ndal juubelikontserdil laulsime koos duetti. Mulle meeldivad need, kellel on hääl, mitte need kes häälitsevad, selle järgi sai valitud ka nooremad lauljad. Ma olen väga rõõmus, et nad andsid oma nõusoleku.“

Lauljatar on sündinud Uljanovskis. Kui Heidy oli 1,5 aastane, kolis pere tagasi Eestisse. 1967-1983 laulis ta end tuntuks Eesti Filharmoonia solistina, neist kaks aastat ansambli Laine koosseisus. Enamik kuulajaid mäletavad teda tollel ajal ülipopulaarsest ETV laulusaatest "Horoskoop“. Heidy on esinenud ansamblitega „Vana Toomas“, „Sinilind“, osalenud estraadikavades koos Uno Loobi, Nikolai Samohvalovi, Oleg Melnikuga ja laulnud linti väga palju menukaid laule – Õnne tipul, Aeg annab kõik, Me pole enam väikesed, Kodulaul, Pühapäev, Tantsulaul, Sind nii armastan ma jpt.

Aastal 1983 asus Heidy Tamme elama Soome, kus töötas Helsinki Pop-Jazz Konservatooriumis laulupedagoogina. 2007. aastal pöördus ta tagasi Eestisse. Aastal 2010 tunnustati Heidy Tammet panuse eest Eesti popmuusikasse „Kuldse plaadiga“.

Kontserdi kava on mitmekülgne ja kirev ajarännak 60-ndatest tänapäevani välja läbi ballaadide, estraadi ja hittide, laule laiast maailmast, millele kaasesinejad lisavad oma eripära. „Lustime ja laulame neid laule, mis on meid läbi aastate saatnud!“ ütles Heidy Tamme.

Juubelikontserdid toimuvad: 11. novembril Pärnu Kontserdimajas, 14. novembril Vanemuise Kontserdimajas Tartus ja 15. novembril Salme Kultuurikeskuses Tallinnas.