Väravate avanedes hakkas inimesi vaikselt siitnurgast ja sealtnurgast kohale tulema ja kuigi avaesineja ajal oli lavaesine veel suhteliselt hõre, siis õhtu edenedes oli platsile kokkutulnud rahvahulk juba märgatav ja hilisemad esinejad ei pidanud kuidagi tühjale platsile musitseerima. Marju Läniku esinemise ajal täitis lavaesist vaid käputäis, ent Mr Happymani ajaks olid juba tõelised retrofännid oma tööpäevajärgsed toimetused ära teinud ning kohale jõudnud.

"Parima mulje õhtust jättis A-Rühm, arusaamatu oli aga Nancy esinemise ajastamine pärast Caatrit. Caater oleks rahva kindlasti paremini käima tõmmanud. Publikuks oli nagu ikka kõiksugu karvaseid ja sulelisi, nii noori kui ka juba kuldses keskeas diskosõpru," kirjeldab kohalviibinud ajakirjanik festivali esimest õhtut.

Reedel ja laupäeval toob neljandat korda toimuv festival lavale välismaised artistid nagu Whigfield, No Mercy, Nana, Loona, Natascha Wright La Bouche'ist, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor.

Vaata lähemalt Kroonika meeleolukast galeriist!