Peeter Võsa tõdes, et "Politseikroonika" tegemine ajas teda ka jooma, mõnikord jõi ta isegi nähtud rõveduste unustamiseks.

"Selliseid asju on olnud küll, et unustamiseks juua. Ma ei ole selline tüüp olnud kunagi, kes tuleb koju ja limpsib igal õhtul natukene siidrit või joob neli õlut. Või joob stabiilselt iga nädalalõpp ennast täis. Pigem on sellised olukorrad, kus ma ütlen: kõik, nüüd on vaja emaplaat korralikult ära puhastada! Jood täis ja rahu on majas. Siis ei näpi pudelit pikka aega. Olen see, kes joob pigem harva, aga väga korralikult. Nagu vanasti üteldi: maa on must ja sitt on püksis. Aga nüüd, kui hingerahu on saabunud, siis ei ole selle järele isegi mitte vajadust," tunnistas Võsa.

Tänapäeval päris karsklases Peeter hakanud ei ole. "Viimasel ajal avastasin seoses mingite ehitustöödega, et täitsa õudne, igal õhtul joon jutti kaks õlut. Viiendal õhtul hakkasin mõtlema, et misasja – kas tõesti? Aga tegelikult see hoiab sooja ilmaga paremini janu ära kui vesi. Kuid üldiselt jah, olen oma ešeloni ära joonud," nentis Võsa.