“Mulle meeldib kolada kodukandis ringi, nautida siinseid kontraste. Videosse on koondatud valik vaateid selle suve retkedest,” selgitab ansambli kitarrist ja laulukirjutaja Mart Niineste. Ta lisab, et pala helikeel on mõjutatud mingil määral Saksamaa kraut-rock ansambli Neu ja veidi ka Venemaa post-punk bändi Kino loomingust: “Lihtsus ennekõike. Suur osa loost käib kahel duuril, vahepeal tuleb kolmas ka juurde.”

Loo salvestas ning kruttis kokku helirežissöör Fedor Lavrov, kes on oma kodumaal Narva jõe taga tuntud Nõukogude Liidu esimese anarcho-punk bändi Otdel Samoiskorenenenija ja post-punk projekti Narodnoje Opoltchenije liidrina. “Absoluutne legend ja väga lahe inimene. On au temaga juba teist korda albumit salvestada,” iseloomustab Niineste koostööpartnerit.

Mullu oma Tabloitediga esikalbumi “Tee ise paremini” üllitanud Niineste põhjendab jätkuvat loometegevust tõsisel ilmel: “Olgem ausad - väga palju eesti muusikat sünnib edevusest ning enesekriitika puudumisest, ega minagi taha ju kehvem olla. Lihtsalt ma ei kujuta endale seejuures ette, et ajades loomemajanduse aabitsas professionaalselt näpuga järge, saab Tabloitedist meie järjekordne rahvusvaheline Z-kategooria edulugu.”