10 kõige hullemat kirjeldust, mis Hefneriga koos elanud naised on avalikkusega jaganud:

1. Holly Madison tunnistas oma raamatus “Jäneseurust alla: Endise Playboy jänku põnevad seiklused ja hoiatavad jutustused” (ingl k “Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny”), et kui kõik arvavad, et kurikuulsad rasked metallväravad olid selle jaoks, et inimesi Playboy villast eemal hoida, siis tegelikult tundis ta hoops, et need hoidsid teda vangis. “Võib-olla põhjustasid selle narkootikumid ja alkohol, ent enamjaolt tundus enese ära uputamine kõige loogilisem viis sellest naeruväärsest elust pääseda,” kirjeldas väga süngeid mõtteid Holly Madison.


2. Carla Howe tunnistas väljaandele The Mirror, et kõik jänkud pidi alati kella 9ks kodus olema ning mitte kedagi ei tohtinud külla kutsuda. “Hefner ei lubanud meesterahvastel villas käia. Ei külastamise ega mingi muu eesmärgiga,” kinnitas Carla sõnu Karissa Shannon PopEateri veergudel.


3. Izabella St James kirjeldas oma autobiograafias “Jänkulood: Playboy villa suletud uste taga” (ingl k “Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion”), kuidas igal reede hommikul pidid villa elanikud ükshaaval Hefneri magamistuba külastama, et taskuraha küsida. “Seisid seal, käsi pikalt ees ja ootasid, kuni Hef oma vaibalt koerasitta kokku korjas, et oma raha kätte saada. Ta luges alati peo peale 1000 dollarit, oma salaseifidest võetud värsked ja jäigad 100-dollarlised rahatähed. Me vihkasime seda protsessi alati nii väga. Ta kasutas alati ka võimalust tõstatada probleeme, mis teda parasjagu häirisid - kui mõni piiga ei saanud teistega läbi või ei osalenud tema magamistoas peetavatel orgiatel piisava entusiasmiga. Kui keegi oli aga mõnel õhtul liiga kauaks linna jäänud või puudus olulistelt sündmustelt, jäeti ta rahast hoopis ilma. Ta kasutas taskuraha kui relva.


4. Kendra Wilkison kirjeldas samuti eelpool kirjeldatud taskuraha andmise tseremooniat US Weeky intervjuus, kirjeldades, kuidas ta seda vihkas, ent viidates, et muud varianti polnud, kuna neil polnud lubatud tööl käia.


5. “Kõik eluvaldkonnad olid rangete reglementidega piiratud - kõike pidi alati ainult heas valguses näitama ja kui keegi mõnel fotol purjus paistis, tuli sellest suur pahandus,” rääkis Melissa Howe The Mirrorile.


6. “Kuigi tegime kõik endast oleneva, et oma tube kujundada, kaunistada ja hubasemaks muuta, siis kõigi voodite madratsid olid jälgid - vanad, kulunud ja plekilised. Samuti voodilinad,” tunnistas Izabella St. James.


7. “Kõige rõvedam asi villas olid Hefi määrdunud vaibad. Ta oli nendega nii harjunud, et ei tundnud ilmselt enam lehka ja polnud neid aastaid vahetanud. Eriti hulluks läks asi siis, kui ka Holly Madison tema tuppa kolis ja sinna oma kaks koera kaasa võttis. Nad polnud treenitud ja tegid oma häda kuhu juhtus - igaüks, kes Hefi tuppa sisse astus, seisis põhimõttelisel koerasita sees,” kirjeldas Izabella St. James.


8. “Põhimõtteliselt oli Playboy villas elamine nagu hooldekodus vanaisa hooldamine. Tihtipeale käisid medõed Hefi turgutamas, kui ta oli jälle kusagil kukkunud või minestanud,” rääkis Carla Howe The Mirrorile.


9. “Rahusteid jagati kamaluga, need pidi tekitama mõnusa enesetunde. Hef ütles korra isegi mulle, et rahustid ongi mõeldud selleks, et tüdrukutele seksiisu peale ajada,” meenutas Izabella St. Thomas.


10. “Seksimine Hefiga oli nagu liinitöö - kõige esimesena sai oma suraka kätte põhiline girlfriend, alustades oraalseksiga. Seejärel said kõik teised jaole. Ei mingeid kaitsevahendeid ega suguhaiguste testimist meile ei võimaldatud. Teda lihtsalt ei huvitanud. Ja kogu protsess nägi välja nii, et Hef lihtsalt pikutas oma võltsi Viagra erektsiooniga ja tüdrukud tulid-läksid, seistes kõrval ning hüüdes kiretult “Kepi teda, issi, kepi teda!”” kirjeldas mahlakaid seiku Jill Ann Spaulding oma raamatus “Jill Ann: Ülakorrusel” (ingl k “Jill Ann: Upstairs”) “Kõik käis minuti pealt, igaüks teadis täpselt oma rutiini, see oli nagu töö, keegi ei nautinud seda,” kinnitas Kendra Wilkinson oma raamatus “Libisedes koju” (Ingl k “Sliding Into Home).