Brandonv Johnson avaldas möödunud nädalal väljaande TMZ kaamer ees Demi Lovato üledoosi detailid. Mehe sõnul sai ta staarilt kell neli hommikul sõnumiga kutse tulla tema koju. Johnson ütles ka, et Lovato oli täiesti teadlik sellest, et tegemist polnud just kõige ohutumate tablettidega.

Võiks ju arvata, et mehe järgmine intervjuu leiab aset politseijaoskonnas, ent politseil pole kavaski Brandonit arreteerida ja üle kuulata. Kuna üledoos kategoriseerub meditsiinilise hädaolukorra alla, mille põhjustas Lovato ise, pole Brandon hetkel politsei huviorbiidis.

Demi Lovato leiti 24. juuli hommikul kell 11:30, naise heaks töötavad inimesed kutsusid välja kiirabi, tema elu päästis naloksoon, mida kasutatakse opioidi üledoosi saanud patsientide elustamiseks.

Demi ei teadnud, et diileril oli kombeks kaubelda Mehhikost ostetud kahtlaste ainetega. Oksükodooniga täidetud voldikud sisaldasid ka fentanüüli. Ka Eesti narkomaanide seas laastavat tööd tegev kange narkootikum oli ka Prince'i ja räppari Lil Peep surma põhjuseks.

Diiler põgenes staari juurest pärast seda kui nägi, et naine lebas voodis ja tema hingamine oli muutunud väga raskeks.

Johnson vahistati vaid kuu enne lauljatariga kohtumist, kui politsei leidis tema kodust tulirelvasid, narkootikume ja rohkelt sularaha. Juunis avastati, et tema valduses oli ka kokaiin.