Teisipäev on traditsiooniliselt jazziklubi jämmipäev ning ka sel hooajal võõrustame just teisipäeviti kolme erinevat jämmisarja. Koos klubiga viiendat sünnipäeva tähistav Tuesday Jam Session on õhtu täis armsaks saanud jazzihitte ja menukaid standardeid. Meie hea koostööpartner Metsis Gin rõõmustab ka sel hooajal Tuesday Jam Sessioni raames Gin Tonicu sõpru 1=2 pakkumisega. Philly Joe's Blues Jam kutsub jämmima kõiki bluusisõpru ning üllatusena võib sel hooajal lavalt leida ka Hammondi oreli! Funk ’N Souk Jampaneb jala tatsuma ja puusa nõksuma kõigil souli ja funki fännidel. Jämmiõhtud avab sümboolselt majabänd, peale mida on Philly Joe’s lava vaba kõigile muusikutele. Pill selga ja jämmile!

September toob peale kuuma suve lõpuks jahutavad sügistuuled ning tulemata ei jää ka Sügisjazz. 12. septembril esitlevad Sügisjazzi raames oma värsket ja põhjamaist plaati „Sabaga täht“ väga hinnatud muusikud Jaak Sooäär, Ara Yaralyan ja Markku Ounaskari.

Nädalasse mahub ka teine plaadiesitlus – 14. septembril tervitame oma lavalaudadel Soome meistrit Sid Hillet oma trioga F#, kes koos erikülaliste Laura Põldvere ja Ivi Rausiga on valmis saanud Viljandis salvestatud albumiga „The Wannsee Punk“.

Kuu keskel kohtame lõunanaabreid Lätist, kes tulevad 19. septembril klubisse erilise projektiga Listen. Tegemist on kvartetiga, kus solisti kanda on laulu asemel hoopis inglise keelne spoken word. Talle loovad vastava muusikalise atmosfääri Läti parimad muusikud.

Klubi viienda sünnipäeva puhul tegime oma publikule kingituse uue kontserdisarja „Pimekontsert“ näol. Pimekontsert_01 toimub juba 20. septembril ning müstilisele kontserdile tuleb pilet osta esinejat teadmata – see selgub alles laval! Philly Joe programmijuht Lauri Kadalipp garanteerib, et sarja raames tuuakse klubisse esinema Eesti ja välismaa kõige erilisemad ning publiku poolt väga armastatud artistid.

Kuu lõpusirgel esitleme noori ja juba tuntust kogunud Eesti lauljannasid. 21. septembril astub koos oma ansambliga üles Jana Kütt ning 22. septembril Maarja Aarma grupiga MA.

23. septembril leiab aset Eesti esimene trummifestival Tallinn Drum Festival 2018. Festivali raames toimuvad nelja erineva koosseisu kontserdid ning trummijutud, õhtut viivad läbi Tanel Ruben ja Borka Hess.

Septembri viimasel nädalal võõrustame free jazz artiste Taanist! 26. septembril esinev Twelve Tone Ballads Trio T loob kõlaliselt ja emotsionaalselt helisid, mis tekitavad põnevust igas kuulajas!

28. septembril on esmakordselt Philly Joe’s ajaloos võimalik osaleda meie juures maleturniiril! Turniiri korraldaja on William Suvanne „Chess ’N Jazz“ ansambel Soomest, kes esitlevad oma uut malemängust inspireeritud plaati. Rohkem infot turniiri kohta leiab www.chessnjazz.com või kirjutades meile info@phillyjoes.com.

Esimesele sügiskuule paneb punkti suurejooneline kontsert Tiit Lauk All Stars ansambli esituses 29. septembril. Ansambli koosseisu kuuluvad muuseas ka legendaarsed Els Himma ja Lembit Saarsalu ning üheskoos tehakse kummardus heliloojale George Gershwin tema 120. sünniaastapäeva puhul.

Alates septembrist on klubi avatud iga nädal T-L kl 17.00-23.00. Piletid müügil soodsama hinnaga www.ticketer.ee keskonnas ja veidi kallima hinnaga uksel. Lisaks tavapiletile saab igale kontserdile soetada ka toetajapileti hinnaga 20€, millega toetad Eesti jazzi kultuuri ja Philly Joe’d!

Kõik üritused nüüd ühes kohas leiatavad ka meie kodukal www.phillyjoes.com!