"Väike Vallo sündis eile Klaudia sünnipäeval," lausub Klaudia. "Seega mina eile kooki ei söönud, vaid tegin terve päeva tööd. Pärast 20 tundi kestvat sünnitust otsustas Väike Vallo oma sünniaega isaga samaks rihtida. Isa Vallo sünni kellaaeg oli omal ajal 19:05 ja väike Vallo sündis 9. sept kell 19:15 Rakveres!"

Klaudia elukaaslaseks on samuti Ugala teatris näitlejana töötav Vallo Kirs. Tegemist on paari esimese lapsega. Pisipoja nimeks saab isa järgi Vallo Kirs jr.

"Puutusin Valloga kokku tallegi teadmata," rääkis paar aastat tagasi TV3 seriaalis "Üheotsapilet" lendlevat inglipiigat kehastanud Klaudia Tiitsmaa Naistelehele, kuidas ta armus oma elukaaslasesse juba siis, kui Vallo Kirs filmis "Klass" pearollis mängis.

"Aastaid hiljem vedasid liinid meid Viljandisse näitlemist õppima. Seal sai ka leivad väga ruttu ühte kappi pandud, olgugi et esimesed kaks nädalat eitasin oma tundeid ja püüdsin seda noormeest isegi tõrjuda. Järgmise kahe nädala jooksul andsin tunnetele alla ja oktoobris, kursavenna sünnipäeval tegime otsuse, et saagu meist siis paar."