“Vaatasin venelaste saate finaali ja selle ajal langesin täiesti ootamatult sügavasse äkkmeditatsiooni. Olin neli tundi justkui halvatud. Meditatsiooni käigus jõudis minuni mu hingenimi Fekeli,” rääkis Cerli möödunud kuul Kroonikale antud intervjuus. “Esimene mõte, mida ma enese sees sel hetkel tundsin, oli — et mu hing ärkas ellu. Tulin meditatsioonist välja, kogu mu keha valutas. Võtsin pastaka ja paberi ja kirjutasin lihtsalt, mis mu käsi kirjutada tahtis. Paberile sai: “Inglite jumalanna Fekeli on sündinud!” Ma üldse ei mõelnud, vaid lasin pastakal libiseda. Ja sel hetkel teadsin ma ka seda, et pean see aasta saatesse minema.”

Cerli seletas, et tema tajud on muutunud tugevamaks tänu suurtele üleelamistele: “Julgen öelda, et see, mis mind Markoga seob, pole üldse väline külg, vaid väga tugev hingeline ja mujal sõlmitud kõrgem armastus. See on see, kui inimene ei suuda füüsiliselt oma hingele vastu hakata.”

Juba sel neljapäeval algab TV3 eetris uus maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks. Kolmteist eriliste võimetega selgeltnägijat, sensitiivi, nõida, kaardipanijat, maagi, tervendajat, ennustajat ja šamaani alustavad selgeltnägijasaate uues hooajas müstikat täis lahingut Eesti parima selgeltnägija tiitlile. Saatesse kandideeris rohkem kui 200 selgeltnägijat Eestist, Lätist, Ukrainast ja Soomest, kellest 13 pääses võistlema traditsioonilise kristallkäe ja 5000 eurose peaauhinna nimel.