Filmi esilinastus toimus Helsingi lennujaamas, kus lennukiangaar muudeti üheks õhtuks pidulikuks kinosaaliks. Õhtujuhiks oli Renny Harlin, tunnustatud Hollywoodi filmirežissöör ja üks Hiina populaarsemaid filmitegijaid.

Film "East and West Side Story" jutustab loo kuulsast kirjanikust, kes otsib privaatsust, samas kui kogu maailm ootab, et ta oleks tähelepanu keskmes. Filmi tegevus toimub kolmel kontinendil, liikudes USA-st Koreasse ja lõppedes Soomes.

Linateose taga on kaks lavastajat: Korea režissöör Wookie ja Rootsi režissöör Johan Storm. Kumbki esitas oma nägemuse ühest emotsionaalsest loost, mille kirjutas stsenarist Danny Sangra ning tootis B-Reel Films ("Bergman: üks aasta, üks elu"). Filmi peaosades on Skandinaavia näitleja Anne Bergstedt ("Boardwalk Empire", "Black Swan"), ning korealane Jae Hoon ("One Day, Maybe").

Lühifilm on kolmas ja viimane üritus Finnairi ja Finavia koostööprojektis "Match Made in HEL". 2015. aastal sai "Match Made in HEL" raames Helsingi lennujaamast skatepark professionaalsetele rulasõitjatele. 2016. aastal korraldasid Finnair ja Finavia suurejoonelise moeetenduse, kus seitse moedisainerit Euroopast ja Aasiast näitasid oma loomingut Helsingi lennujaama maandumisrajal.