Ain Lutsepp (64) ehk Tõnisson hakkas näitlejaks. Ta lõpetas 1980. aastal lavakunstikateedri ja on sellest ajast töötanud Draamateatris. Alates 2008. aastast on ta Eesti Teatriliidu esimees. Ain kandideeris 2015. aasta Riigikogu valimistel ja osutus valituks suure häältesaagiga.

Ain Lutsepp ehk Tõnisson

Margus Lepa (64) ehk Jorh Adniel Kiir on raadioajakirjanik, endine näitleja ja koomik. Ta lõpetas Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri ja suunati seejärel kolmeks aastaks Nukuteatrisse. Lepa loobus näitlejatööst 1990. aastate lõpus. Oma viimase rolli tegi ta Salong-Teatris ja on sellest peale töötanud Nõmme Raadios saatejuhi ja toimetajana.

Margus tegutses lühikest aega ka poliitikas – ta oli Eesti Vasakpartei liige. Ta lahkus sealt, kuna ei saanud partei-juhiks. Praegu kuulub ta Eestimaalaste Radikaalsesse Erakonda.

2008. aastal valmis Lepast Andres Maimiku ja Rain Tolgi dokumentaalfilm „Radikaal“.

Margus Lepa ehk Jorh Adniel Kiir

Tõnu Alveus ehk Lesta on töötanud taksojuhina, ETV operaatorina, autojuhina ning kiirabiauto juhi ja parameedikuna.

Tõnu Alveus ehk Lesta

Arno Liiver (63) ehk Arno Tali jäi autoroolis politseile vahele 4promillise joobega. Teda ootab kohtumõistmine.

Arno Liiver oli „Kevade“ üks säravamaid tegelasi, kuid pärast legendaarset filmirolli ei läinud tema elu ülesmäge. Näitlemine teda ei tõmmanud, küll aga huvitas tehnika. Ta on õppinud elektrikuks ning keeranud aastaid veoauto ja takso rooli. Taastatud Eesti riigi algusaastatel läks Arnol aga tööga pealinnas keeruliseks. Ta proovis kätt kaalulukksepana, kuid ka see amet ei sobinud talle. Siis sündis otsus kolida Hiiumaale. Seal pidas ta koos abikaasaga kariloomi. Arno oli ise karjakuks.

Abikaasa Anne lahkus ootamatult kaks aastat tagasi: "Isegi haiglasse ei jõudnud teda toimetada," ütles Arno tasasel häälel. „Ta ei olnud pikalt haige... järsk minek oli – sisemine verejooks. Ausalt öeldes, praegu taastun sellest löögist. Need kaks esimest aastat olid täiesti... võite ise arvata. Peaaegu nelikümmend aastat olime koos elanud.“

Arno tundis Annet lapsepõlvest peale – kümneaastastena mängisid nad Pirita-Kosel koos palli...Praegu elab Arno Hiiumaal koos oma ämmaga.

Arno Liiver ehk Arno Tali

Riina Hein ehk Raja Teele. Elu pärast "Kevadet" ning selle jätkufilme "Suvi" ja "Sügis" viis Riina kinolinalt hoopis filmimaailma kulisside taha. Töötanud 5 aastat Reklaamifilmis toimetaja, režissööri ja produtsendina, asutas ta 90ndate alguses oma produktsioonifirma Creare, mille alt on Hein produtsendi, režissööri ja stsenaristina tootnud tervelt 46 filmi. Tuntuim neist on 2005. aasta dokumentaal "Minu Eestimaa", mis viib vaataja läbi Eestimaa uurides meie maastikku, loodust, ajalugu ja inimesi.

Täna on Riina aga astunud filmindusest veel sammu kaugemale ja on peaasjalikult hoopis Hiina vaimsete praktikate õpetaja. "See oli juba nõukogude ajal, kui ma ükskord ostsin mingi Saksa DVs välja antud joogaraamatu ja hakkasin sealt venitusharjutusi tegema. Taiji ja qigong, millega ma olen pikemalt tegelenud, on jõudnud minuni kummalisi teid pidi. Taiji jõudis minuni, kui ma olin "Kuulsate ja kummaliste" saates ja grimmitoas hakkas mulle grimeerija sellest rääkima."

Riina Hein ehk Teele Raja

Rein Aedma (65) ehk Jaan Imelik lõpetas Tartu Riikliku Ülikooli eesti keele ja kirjanduse alal ning töötas Pärnus emakeele õpetajana. 1991. aasta suvel sõitis tema pere abikaasa tädile Aust-raaliasse Queenslandi osariiki külla ja sinna nad ka jäid. Esiteks, nõuakaaegne elu oli ära masendanud ja teine põhjus, miks otsustati välismaale jääda, oli poja suhkruhaigus – Eestis oli hädavajalikke medikamente raske hankida. Rein on Austraalias töötanud turvatöötaja, kiviraiduri ja mööblitislerina.

2013. aastal kodumaal käies trehvas Rein Hiiumaal ka Arno Liiveriga, kes sõitis tema juurde Kuri külla kollase Žiguli-ga. Kui mehed kohtusid, läksid nad otsemaid rannakadakate vahele jalutama, neil oli palju kõnelda.

Rein Aedma ehk Jaan Imelik

Legendaarne Tootsi kehastaja Aare Laanemets, kes oli lavastaja, suri ootamatult 2000. aasta oktoobris, olles vaid 46-aastane.