Parry ise arvab, et võttis kaalus nii palju juurde, sest sõi ligi viis korda nädalas Hiina kiirtoitu. Naise sõnul kaalus ta kõige rohkem ligi 120 kilogrammi. Suures kaalus süüdistab Parry laiskust, kiirtoitu ja pikki arvuti taga veedetud õhtuid.

“Alguses kaalunumber ei muserdanud mind,” meenutab Parry. “Küll aga olid kõikidel mu sõpradel koolis oma poiss-sõbrad ja mul polnud kedagi. Ükski poiss polnud minust huvitatud,” mäletab Parry. Ta lisab, et sõprade väljas käimine muutus tema jaoks järjest ebamugavamaks, sest ta võrdles ennast üha enam teistega. Kaalunumber hakkas talle järjest rohkem lugema ja kui Parryt hakati kutsuma paksuks, langes tema enesehinnang eriti madalale.

Nüüd meenutab muutuse läbi teinud Parry, et ilmselt motiveeris ta ennast kõige rohkem ise. “Mul oli peas kinnisidee, et pean kaotama kaalu ja tundma end hästi,” meenutab naine. Ta lisab, et kui näed tulemusi ja oled selle nimel vaeva näinud, paneb see isegi rohkem pingutama.

Suureks abiks oli Parryle personaaltreener, kes aitas teda poole aasta jooksul. Nii õppis naine, kuidas panna jõutreening oma kasuks tööle ja kuidas see aitab langetada kaalu. Nüüd treenib Parry neli-viis korda nädalas sõltuvalt oma päevakavast.

Kaalukaotuse nimelt vaatas Parry üle ka oma menüü. Ta loobus Hiina kiirtoidust ja õhtustest maiustustest. “Nüüd söön hommikuks tavaliselt putru, lõunaks tuunikala, riisi ja juurvilju ning õhtusöögiks kartuleid ja juurvilju.

Parry on distsiplineeritud ja peab oma toitumis- ja treeningkavast kinni. See on tema edu võti ja kuigi ta jälgib ka kaalunumbrit, siis ta teab, et see pole niivõrd oluline. “Ma ei kaalu ennast enam. Usun, et kaalunumber ei tähista midagi,” arvab Parry. “See on kõigest number ja on olnud ka aegu, kui kaalunumber on olnud minu kinnisideeks ning see tegi mind õnnetuks,” lisab Parry.

Nüüd juhindub Parry sellest, kuidas ta end tunneb ja kuidas riided ta seljas istuvad. Viimane kord, kui ta ennast kaalus, näitas kaal 76 kilogrammi.

Nüüd soovib Kate Parry saada ise personaaltreeneriks. “Minu järgmiseks eesmärgiks on treenida teisi ja aidata neil saavutada oma eesmärke,” ütleb Parry. “Vormisolek on miski, mille suhtes olen kirglik ja mulle meeldiks aidata teisi, kes arvavad, et nad ei suuda langetada kaalu. Sooviksin, et nad tunneksid end hästi, sest kõik on võimalik,” lisab Parry.

Allikas: mirror.co.uk