Kui oled Viaplay kasutaja

1. “Hundid ja lambad” (2016)

Kaugel muinasjutulisel maal elab pisikeses maalilises külas roheliste aasade ja rulluvate mägede vahel kari muretuid lambaid. Kuid nende idüllilisele ja stressivabale elule tuleb lõpp, kui lähedale jõekääru seab end sisse hudikari. Vanade kommete kohaselt teatab taanduv karja juht Magra, et tema tulevane järglane peab ameti välja teenima rivaalidest jagu saades. Kui võimukas ja verejanuline Ragear kohta endale nõuab, on talle ainus piisavalt julge vastane Hall, kes on küll karja lemmik, kuid sealjuures lootusetu tola. Et saada karja juhiks ja võita tagasi Bianca armastus, läheb Hall metsa, kust ta leiab mustlasjäneste laagri. Ennustajast jänes Mami annab talle maagilise muutumisjoogi. Hall joob võlujoogi ära ja läheb tagasi hundikoopasse, kuid pärale jõudes avastab ta, et ta on muutunud … jääraks!

2. “Laatsaruse efekt” (2016)

Kui inimaju uuriv arstitudengite grupp kogemata ühe enda kolleegi tapab, vabastavad nad teda ellu äratades tahtmatult surmava jõu. Iseenda elude eest võideldes peavad nad kolleegi laboris hoidma, et maailma tema eest kaitsta.

3. “Pimeduse rüütli taastulek” (2012)

Sellest on möödunud kaheksa aastat, kui Batman haihtus, muutudes kangelasest tagaotsitavaks. Nüüd aga peab pimeduse rüütel võitlema Bane'iga, peatamatu vaenlasega, kel on tohutu füüsiline ja vaimne jõud. Pea kümme aastat pärast Harvey Denti surma enda peale võtmist ja pimedusse haihtumist jälgib tagaotsitav Batman varjust, kuidas Denti seadus Gotham City tänavad kuritegevusest vabad hoiab. Samal ajal korraldab aga üks maski kandev anarhist terve seeria hävitavaid rünnakuid, mille eesmärk on Batman varjust välja meelitada. Otsustades mitte hüljata inimesi, kelle kaitsmise nimel ta kunagi oma eluga riskis, naaseb pimeduse rüütel pagulusest, kuhu end ise saatnud oli, ja valmistub taas võitlema.

4. “Kadunud linn Z” (2016)

Briti maadeavastaja Percy Fawcett (Charlie Hunnam) saadetakse kuningliku geoloogiaseltsi poolt Boliivia ja Brasiilia vahelise piiritüli lahendamist vahendama. Amazonase vesikonnas viibides leiab ta aga tõendeid senitundmatust tsivilisatsioonist, mis peitub keset lopsakat džunglit. Teised seltsi liikmed ei toeta ta teooriat, kuna ei usu, et metslased selliseks asjaks suutelised olid. Kahe järgneva aastakümne vältel siirdub Fawcett mitmele ekspeditsioonile Amazonase džunglisse, hoolimata suurtest kuludest, kaaslaste umbusust ja oma perekonnale tekitatud koormusest.

5. “Suvepuhkus” (2015)

Oma isa jälgedes käiv nüüdseks täiskasvanud Rusty Griswold soovib, et kogu ta pere ühiselt aega veedaks, ning ta üllatab oma naist Debbiet ja kahte poega läbi riigi kulgeva reisiga Ameerika perekondade lemmiklõbustusparki Walley Worldi.


6. “See on 40” (2012)

Pete (Paul Rudd) ja Debbie (Leslie Mann) saavad 40-aastaseks. Pete'i retrohõngulist indie-muusikat levitav firma on tõsises finantskriisis ning Debbie ei suuda leppida oma vananeva kehaga. Nende rahamuresid süvendab Pete'i isa Larry (Albert Brooks), kes pidevalt pojalt raha nuiab, et kanda hoolt väikeste kolmikute eest, kes talle ja ta nooremale uuele naisele pärast ootamatult edukat viljatusravi osaks said. Sünnipäevapeo lähenedes peavad Pete ja Debbie toetuma perekonnale, sõpradele, alluvatele, jõusaali treeneritele, vananevatele rokkaritele ja lõpuks ka teineteisele, et harjuda 40-aastase inimese eluga.

7. “Surmarelv” (sari, 2016-)

Roger Murtaugh on südamerabandusest taastuv uurija Los Angelese politseis, ta on abielus ning kolme lapse isa. Martin Riggs on endine sõjaväe eriüksuslane, kes leinab oma varalahkunud rasedat abikaasat. Kuigi stressivaba elu poole pürgiv Murtaugh ja äkiline Riggs on iseloomult täielikud vastandid, tuleb värsketel partneritel üksteisega leppida. Kurikaeladele säru tehes ning üksteise seljatagust valvates saavad meestest sõbrad ning Los Angelese kurjategijatele tõeline nuhtlus. Sari põhineb ülimenukatel "Surmarelva" filmidel.

8. “Valitsejanna” (sari, 2013-2017)

Šotimaa kuninganna Mary Stuarti lapsepõlvest saadik on inglased tahtnud tema riiki ja tema krooni. Ta peab abielluma järgmise Prantsuse kuningaga, et päästa ennast ja oma rahvast. Liit peaks teda kaitsma, kuid pimeduse jõud ja südamete kired töötavad tema vastu. Valitsegu ta kaua.


9. “Nelja seina vahel” (sari, 2016-2017)

Seiklushimuline loodusajakirjanik põrkub karmi reaalsusega, kui peab asuma juhtima ajakirja veebitoimetust, mis koosneb looduskaugetest digiajastu noortest.


10. “Kättemaksukontor” (sari, 2009-)

Sarjade "Ohtlik lend“ ja "Tuulepealne maa“ tegijailt pärit uue kodumaise krimisarja "Kättemaksukontor“ kangelasteks on kaks naist – endine mõrvagrupi uurija Frida Arrak (Maarika Vaarik) ja endine sekretär Marion Pärn (Kadri Adamson). Naised on iseloomult ja maailmavaatelt täielikud vastandid, kuid neid seob ühine vimm meessoo vastu. Viha tipneb ideega sookaaslastele kättemaksuteenust pakkuma hakata. Loomulikult ei saadeta tagasi ka mehi, kelle naised juhtuvad olema šovinistid, vägivallatsejad või üleaisalööjad.

"Kättemaksukontor“ on poliitiliselt ebakorrektne, musta huumoriga vürtsitatud, sooliselt kallutatud, vägivaldne ja ebausutav krimikomöödia, mille vaatamine võib põhjustada allergiat või teisi vaevusi; kõik sarnasused ja kokkulangevused on tahtlikud.

Kui oled Elisa kasutaja

Elisa Elamuse VoD

1. "Triivijad“

2. "Raamatuklubi“

3. "Hämarik"

TV:

4. "John Wick 2“ (Kanal2/ 18.09)

5. "Eakas algaja“ (Kanal2/ 20.09)

6. Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus“ (TV3/ 21.09)

7. "Troopiline kõu“ (TV3/ 21.09):

8. "Saja sammu teekond“ (Kanal2/ 22.09)

9. "Algus“ (Kanal2/ 23.09)

10. "007: Skyfall“ (TV3/ 23.09):

11. "Augustikuu“ (Kanal11/ 23.09)

12. "Väga pikk kihlus“ (Filmzone/ 17.09)

13. "Tiiger ja draakon“ (TV1000/ 18.09)

14. "Talveuni“ (TV1000/ 20.09)

15. "Mina olen Sam“ (Filmzone/ 20.09)

16. "Hacksaw Ridge´i lahing“ (TV1000 Premium/ 23.09)

17. "Shawshanki lunastus“ (TV1000/ 20.09)

18. "Treenitud tapma“ (Filmzone/ 22.09)

19. "Elujanu“ (Filmzone/ 22.09)

20. "Oo vend, kus oled sa?“ (TV1000/ 23.09)

21. "Sõjale kaotatud noorus“ (TV1000 Premium/ 23.09)

22. "Võitleja“ (Filmzone/ 23.09)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Asepresident“ ("Veep“)

Seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses

2. "Portugal“

Eksklusiivselt ainult Telias.

3. "Ameerika pastoraal“ ("American Pastoral")

Telia klientidele filmiriiulis tasuta.

4. "Ronaldo vs Messi“

5. "Kruudid“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Host"

2. "The Devil and Father Amorth"

3. "American Vandal"

4. "Elysium"

5. "Sherlock"

6. "The Sinner"

7. "Psychokinesis"

8. "Buster's Mal Heart"

9. "Wild Wild Country"

10. "Sierra Burgess Is a Loser"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Legends of the Fall"

2. "Vanilla Sky"

3. "Indiana Jones" (1-3)

4. "Men In Black" (1-2)

5. "The Hulk"

6. "Hellboy II: The Golden Army"

7. "Blue Bloods"

8. "The Negotiator"

9. "Jfk"

10. "Last Action Hero"