"Järsku inimestele meeldib mu käekiri, see on selline värske ja helge," mõtiskles Instagrami influenceriks kutsutav Anett Pealtnägijas.

"Ma avastasin toidufotode tegemise umbes samal ajal, kui ma avastasin veganluse," selgitas Anett, kes sai esimese inspiratsiooni Amsterdamis, kus ta õppis ärijuhtimist. "Ma käisin turgudel ringi ja nägin hästi palju põnevaid toiduaineid. Siis ma läksin nendega koju ja üritasin midagi teha. Siis ma sain aru, et mulle meeldib sättida asju pildile, toitu veel eriti."

Lõuna-Aafrikas kulinaariat õppinud Vesberg sai koolis olles aru, et ta ei soovi tüüpiliseks kokas saada ning töötada restoranides ja cateringis. "Pigem meeldib selline loomingulisem pool, et teha retsepte ja nii," selgitas ta oma otsust.

Praeguseks saab ta ennast elukutseliseks toidustilistiks kutsuda.

Anett ei tee ka saladust, et ta saab tänu Instagramile ja koostööprojektidele leiva lauale tuua. "Ma arvan, et see ongi kõige üllatavam minu jaoks. See sai alguse ju minu hobist. Ja see, et ma saan tegeleda millegi hingelähedasega ongi kõige olulisem", ütles ta Pealtnägijale.