„Ma kogesin, mis tunne on jalgpalluritel, kui kümned tuhanded fännid neid ergutavad. Kõik need ovatsioonid… See on uskumatult võimas tunne!“ lausub Anne (62). „Esinemine kuvati suurtele ekraanidele, kus jooksid ka laulutekstid, mis andis kontserdikülastajatele võimaluse laule kaasa laulda. Kontserdist tehtud telesalvestust saab varsti näha kanalilt TV Centre.“
Anne on oma karjääri jooksul varemgi nii arvukale publikule esinenud, kuid seekordne kontsert, mis toimus erinevaid Venemaa suurlinnu külastava festivali „Elame kaua ja õnnelikult“ raames, olevat olnud eriline. Seal astusid üles tema kaasaegsed estraaditähed, näiteks Juri Antonov ja Valgevene ansambel Pesnjarõ.
Anne Venemaa turnee lõpetas osalemine televestlussaates „Täna õhtul“, mida juhivad näitleja Julia Menšova ja Maksim Galkin, kes on Alla Pugatšova abikaasa. „Meenutasin saates legendaarset laulusõnade kirjutajat, tänaseks meie seast lahkunud Mihhail Tanitšit, kes on mu esimeste Venemaa hittide kaasautor. Tema osalusel sündis näiteks laul „Vozmi menja s soboi“,“ räägib Anne.
Tanitš on ka Veski 80ndate superhiti „Samba Maradonaga“ autor, mis on pühendatud ühele väljapaistvamale jalgpallurile Diego Maradonale. Maradona pidi 80ndate algul tulema Moskvasse ja selleks puhuks kirjutati laul. Vutiäss aga ei saabunud… Maradona lendas Moskvasse alles sel suvel elama kaasa jalgpalli-MM-ile, ja tänu sellele sai laul uue hingamise. Huvitav fakt – Maradona oli ainuke inimene, kellel lubati suitsuvabal areenil oma loožis suitsetada sigarit.
Maksim Galkinist rääkides ütleb Anne, et ta on äärmiselt sümpaatne ja erudeeritud saatejuht. Eestis sai vestlussaadet näha telekanalilt PBK 1. Elusuu-ruses Annet on aga võimalik kuulata-vaadata tema detsembris toimuval suurkontserdil „40 aastat laval“.

K