Vaata saabujate galeriid allpool!

Kõlasid Rannapi tuntuimad laulud (lisaks ka mõned vähemtuntud), paar pop-pala klaverile, popurrii värskest rokkooperist “Nurjatu saar” jpm. Esinesid muusikud, kellega Rannap on kõige rohkem koostööd teinud, enamik neist on meie parimad lauljad, kellest mõned on ühtlasi Rannapi vanemate laulude omaaegsed esmaesitajad.

Aastanumber, millest möödub tänavu 50 aastat, oli siis 1968. See oli Rannapile pöördeline aasta: ta andis oma esimese soolokontserdi; esines solistina sümfooniaorkestri ees; osales trioga Tallinna jazz-festivalil, kus esitles oma kompositsioone; kirjutas lastemuusikali ja lõi esimesed niiöelda täiskasvanute laulud, mis ka lindistati raadios.

Kui tema 60. juubeli kontsert keskendus tõsisemale žanrile ja instrumentaalmuusikale, siis seekord oli rõhk poplauludel. Lisaks anti kontserdil ka vestlusega põimitult mõneminutilised ülevaated nii helis kui pildis sellest samast 1968. aastast ja lapsepõlve loomingust.

Kaasa tegi ansambel koosseisus Rein Rannap – klaver, Rain Rämmal – süntesaatorid, Jorma Puusaag ja Jaan Varts – kitarrid, Henno Kelp – basskitarr, Roland Puussepp – trummid, Silvia Ilves – soolotšello, keelpilliansambel Ilves Sisters, Heigo Rosin – soolomarimba ja löökpillid

Mihkel Mattisen – klaver (Rannapiga koos neljal käel)

Segakoor Vox Populi Janne Fridolini juhatusel, Eesti Raadio laste vokaalansambel Kadri Hundi juhatusel