Kuigi ametlik piletimüük algab homme kell 10:00, siis oli jazzisõpradel võimalik osta alates eilsest Salvador Sobrali kontserdi pileteid poole odavamalt Jõulujazzi Pimemüügi raames, kus oli teada vaid kontserdi toimumise aeg ja koht, kuid mitte esineja. Tänaseks on soodushinnaga piletid otsas, kuid täishinnaga pileteid saab osta Piletilevi kodulehel www.piletilevi.ee, kus ametlikult avaldakse artisti kontsert homme hommikul kell 10:00.

Festivali üks peaesinejatest Salvador Sobral puges eurooplaste südamesse bossahõngulise klaveriballaadiga „Amar Pelos Dois“, millega ta võitis 2017. aastal Eurovisooni lauluvõistluse. Tema 2016. aastal ilmunud debüütplaat „Excuse Me“ seob ladusalt üheks Ladina-Ameerikast pärit bossa ja jazzitoonid. Salvadori tundlik muusika ja traditsioone austav esitus sobivad imehästi jõuluootuse aega.

Jõulujazz 2018 kogu kava avalikustatakse homme, 3. detsembril kell 10:00 Jazzkaare kodulehel www.jazzkaar.ee.


28-aastase Salvador Sobrali elu rippus pikalt juuksekarva otsas ning tema tervis oli alla andmas. Tema organismi toimimist toetas juba mõnda aega spetsiaalne aparatuur.

2017. aasta kevadel Kiievis toimunud Eurovisioni lauluvõistluse võitnud lauljale siirdati sama aasta lõpus uus süda. Operatsioon oli edukas. Tänaseks on Sobrali tervisega kõik hästi. Salvador kinnitas kevadel üle mitme kuu esimeses intervjuus BBC-le, et tema doonorsüda töötab kui kord ja kohus.