Edgar Savisaar sattus jälle haiglasse

Keskerakonna eksliider Edgar Savisaar (68) korraldas septembri viimasel nädalavahetusel Hundisilma talu koduõuel meeleoluka peo (pildil külalistega poseerimas), kus olid kohal vanad sõbrad, mõttekaaslased ja valijad. Savisaar rääkis, et ehkki tervis on tal kehv, annavad sellised toredad kohtumised talle jõudu juurde, kuid… vaid mõni päev hiljem lebas mees taas haiglavoodis!
„Käsi käib halvasti. Olen haiglas tilgutite all ja mul on üsna halvad näitajad,“ ütleb Edgar väsinud häälel. Selle peale, et veel septembris tehtud piltidel näeb ta välja heas vormis ja kõbus, kostab Edgar: „Piltidel on kõik heas toonuses.“
Savisaare sõnul ei olnud haiglasse sattumine planeeritud käik, vaid ootamatu.
Edgar Savisaar on avaldanud, et tal on kuus ravimatut haigust. „Mul on olnud insult ja infarkt. Ma kaotasin jala ja mul on diabeet. Olin terve kuu koomas,“ ütles Savisaar veidi üle kuu aja tagasi Iltalehti ajakirjanikule Sami Lotilale. Eelmisel aastal viibis Savisaar haiglas 60–70 päeva…
Igal juhul kiiret paranemist!

Vahur Krafti poeg abiellus

Endise Eesti Panga presidendi Vahur Krafti (57) poeg Kristo Kraft (28) pidas septembris Kõue mõisas maha uhked pulmad – noormees kosis oma kihlatu Laura Mitti (28), kes kannab nüüd ka tuntud äriperekonna perenime Kraft.
Tartu Ülikoolis ja ka Bologna ülikoolis majandusteadust õppinud Kristo (pildil koos isaga viie aasta eest) käib oma isa jälgedes ja töötab LHV pangas. Samuti on ta majutusteenust pakkuva osaühingu Kuu & Kuu juhatuse liige.
Kristo võtab Kroonika õnnitlused vastu, kuid jääb pulmade teemal tagasihoidlikuks, sama teeb ka tema isa Vahur, tuntud särgitootja AS Sangar juhatuse esimees.
Pulmakülaliste sõnul südamliku ja sooja atmosfääriga pulmad peeti septembri teises pooles Kõue mõisas. Pulmarahvale esines räppar Chalice, tantsulisemat biiti pakkus NOËP. Üks pruutpaariga seotud külalistest kirjutas oma Facebooki küljel: „Üks ilus muinasjutt on nende kahe ilusa inimese armastus!”