Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Nagu hunnik õnnetust" ("Trainwreck")

Juba lapsepõlves pidi Amy oma elumehest isa suust pidevalt kuulma, et monogaamia ei ole realistlik. Ajakirjanikuna elabki nüüd Amy selle veendumuse järgi ning naudib enda arust piiranguteta elu ilma rõhuvate ja igavate romantiliste suheteta. Tegelikult on aga ta enda elu üsna rutiinseks muutunud. Kui ta avastab, et on armumas mehesse, kellest ta hetkel artiklit kirjutab, veetlevasse ja edukasse spordiarsti nimega Aaron Conners, hakkab Amy kahtlema, et teised täiskasvanud, nagu ka see mees, kes näib tast sisse võetud olevat, võivad ehk õigemal rajal olla.

Osatäitjad: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Tilda Swinton, Daniel Radcliffe. Režissöör: Judd Apatow.

2. "Sõida vihaga" ("Drive Angry")

Nicolas Cage kehastab tempokas põnevikus Miltonit, karmi kurjategijat, kes põgeneb põrgust, et takistada sekti, mille liikmed tapsid ta tütre ja röövisid ta vastsündinud tütretütre, et too täiskuu ajal saatanale ohverdada. Kui rituaalmõrvani on vaid kolm päeva aega, kohtub Milton piltilusa ettekandja Piperiga (Amber Heard), kes varastab oma petturist endise kallima antiikse Dodge Chargeri ja liitub Miltoniga, et koos Maa tumeduse jõudude käest päästa. Piperi ja korraliku auto abiga võib neil isegi õnnestuda hävitada saatanlik sekti liider Jonah King (Billy Burke), enne kui too oma kuritahtliku plaani teostab. Ent kui Jonahil õnnestub oma sünge ohvrirituaal läbi viia, saab tast kõige võimsam inimene ja selle tagajärjel kannatab kogu inimkond.

Osatäitjad: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse. Režissöör: Patrick Lussier.

3. "Henry raamat" ("The Book of Henry")

Üksik eeslinnas elav ema Susan Carpenter töötab ettekandjana lihtsas restoranis koos tarmuka peretuttava Sheilaga. Susani noorim poeg Peter on lustakas kaheksa-aastane põnn ning ta vanim poeg Henry hoolitseb omal iseloomulikul viisil kõigi teiste eest. Henry veedab oma päevi väga aktiivselt. Susan avastab peatselt, et naaberpere, kuhu kuulub ka Henry lahke klassiõde Christina, varjab ohtlikku saladust. Henryl on plaan, kuidas Christina päästa, aga Susan avastab, et temal on selles keskne roll.

Osatäitjad: Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Jacob Tremblay, Sarah Silverman, Dean Norris, Maddie Ziegler. Režissöör: Colin Trevorrow.

4. "Ingrid läheb läände" ("Ingrid Goes West")

Ema surm ning paljuski isetekitatud ebaõnne juhtumid viivad noorukese Ingrid Thorburni Los Angeles'sse, kus sõbruneb oma sotsiaalmeedia iidoliga. Algab ebatõenäoline sõprus, mis paraku hakkab mõranema ning tekitab selle käigus huvitavaid ja koomilisi sündmusi.

Osatäitjad: Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, O'Shea Jackson Jr., Wyatt Russell, Billy Magnussen, Pom Klementieff. Režissöör: Matt Spicer.

5. "Riviera" (seriaal)

Vastabiellunud Georgina elu paisatakse segi, kui naise miljardärist abikaasa salapärastel asjaoludel sureb. Ootamatu tragöödia järel leiab naine end ümbritsetuna saladustest ja vägivallast ning ta asub paljastama tõde abikaasa surma taga.

Osatäitjad: Julia Stiles, Lena Olin, Adrian Lester, Iwan Rheon.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Kõiksuse teooria“ (06.10/Kanal2)


2. "Spioon“ (07.10/TV3)

3. "Need vanad armastuskirjad“ (07.10/ETV2)

4. "Mina olen Sam“ (06.10/Filmzone+)

5. "Mässaja rukkis“ (06.10/Filmzone+)

6. "Võõramaalane“ (06.10/TV1000Premium)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Jahtu maha“ ("Curb Your Enthusiasm“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

2. "Tuliliilia"

Eksklusiivselt ainult Telias.

3. "Triivijad“ ("Adrift“)

4. "Superpatrull 2“ ("Super Troopers 2“)

5. "Leo da Vinci: Mona Lisa juhtum“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Ravenous"

2. "Outlander"

3. "The Terminal"

4. "Wynonna Earp"

5. "The New Legends of Monkey"

6. "Black Lightning"

7. "Private Life"

8. "Operation Finale"

9. "The Outsider"

10. "Godzilla: Planet of the Monsters"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "City of Ghosts"

2. "Terminator Salvation"

3. "American Graffiti"

4. "Cowboys & Aliens"

5. "Tigerland"

6. "Legend"

7. "The Adjustment Bureau"

8. "The Only Living Boy In New York"

9. "The Green Mile"

10. "Closer"