“Cowboy" on esimene maik tema oodatud debüütalbumilt, mis ilmumas 2019. Laul on Alma kirjutatud ja see valmis Helsingi ja LA vahel koostöös produtsentidega Justin Tranter (Gwen Stefani, Justin Bieber), Sarah Hudson (Nicki Minaj, Ariana Grande, Halsey) ja BloodPop (HAIM, Grimes). "Cowboy" paljastab Alma unikaalse hääle kôrval tema julge ja värske laulukirjutaja oskuse.

“Cowboy” on tema seni isiklikum laul. Alma selgitab: “Kui ma esimest korda oma kodust LA’sse kirjutama läksin, siis tundsin ennast väikse ja hirmununa ning vôttis päris kaua aega, et aru saada, kes ma olen ja mida ma tahan öelda. Ma kartsin esialgu avaldada midagi islikku (nagu te teate oleme me soomlased loomult vaoshoitud) ja oma tegeliku mina leidmine vôttis aega ning alter ego Cowboy aitas.”

Koos tema kiidetud EP “Dye My Hair”, hittide “Chasing Highs” ja “Phases” FT French Montana (eksklusiivse Charli XCX’i loodud muusikavideoga) ja 2018 mixtape’ga “Heavy Rules”; on Alma kogunud kokku üle 350 miljoni Spotify kuulamise ja olnud iTunes’i edetabelite eesotsas üle maaima.

Mainekas BBC Music Sound of 2018 märkis Alma artistide hulka keda kindlasti jälgida, ta sai “Best Finnish Act” MTV EMA auhinna ja nimetati “Artist To Watch” VEVO DSCVR poolt.

Alma tunneb ära, et tänapäeva popstaarid on oma fännidele nagu ’"jumalad".Ta lisab: “Nad peavad aru saama, et on môjuvôimsad inimesed, kes saavad palju muuta. Ma tahan olla reaalselt kohal. “Cowboy” on esimene päris osa minust, mida tahtsin jagada. Palju on veel tulemas. Ma ei plaani kedagi lollitada ja kirjutada tühje pophitte.”

ALMA esineb 3. novembril MyHits Awards 2018 liveshowl Saku Suurhallis: