Triana Park, kes on muusikasõprade seas ka Eestis tuntud, tähistab enda kümnenda tegutsemisaastat kauaoodatud albumi väljaandmisega. Tegemist on kollektiiviga, kes end žanriliselt ei piira, sedasi ongi nende loomingus kuulda mõjutusi popist, rokist, hip-hopist ja elektroonilistest elementidest, mis ka värskel kauamängival läbivaks jooneks on. Sarnaselt värvilisele helikeelele on ka bändi kontserdid väga mitmekülgsed. Triana Parki karismaatiline lauljanna Agnese Rakovska üllatab lavalaudadel publikut alati erineva välimusega ning bändi lavaline sünergia kandub ka publikusse, muutes nende ülesastumised kaasahaaravaks.

Läinud aastal Lätit Eurovisioonil esindanud kollektiivi bassist Kristaps Erglis ütleb, et Tallinnasse on alati tore tagasi tulla. „Eesti publik on meid alati väga hästi vastu võtnud ja on väga soojade südametega. Kui üleeile esitlesime albumit Riias suurel laval, siis oleme väga elevil täna väiksemas kohas esineda, sest lähedus publikuga annab hoopis teistsuguse tunde ja mõnusa energia. Loodame, et tuleb lõbus kontsert ja see emotsioon kandub ka publikusse,“ räägib Erglis.

Kevadel ilmavalgust näinud debüütalbumil „Alive“ on ühtekokku 13 lugu, mis said salve bändi enda stuudios. Ühes hea tuttava, DJ Ruddi abiga on kogu plaat peaaegu algusest lõpuni bändiliikmete enda salvesatud ja produtseeritud. Sel kolmapäeval esitleti albumit bändi kodulinnas Riias, kus lisaks muusikutele astusid tuhandepealise publiku ees üles ka külalisesinejad ja lava ehtis hiigelsuur, nelja meetri kõrgune skulptuur gorilla peast. Tänaõhtune ülesastumine on Baltikumi plaadiesitlustuuri raames toimuv viimane kontsert.

Triana Park esineb täna, 12. oktoobril lokaalis Kivi Paber Käärid. Kontserdipaik avab publikule uksed kell 21:00, kontserdipileteid hinnaga 10€ on võimalik osta Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja kohapeal enne sündmuse algust. Lisainfo leiab Facebookist.