"Mina kohtun arstiga, terapeudiga. Ühinesin juba eelmise aasta lõpus programmiga „Kainem ja tervem Eesti“. Projekt on Euroopa Liidu poolt rahastatud ja tegeleb nimelt selle probleemiga – kui sulle on kesvamärjuke mitte just igapäevane, aga siiski väga tihe külaline.
Mõte teraapiast küpses peas tegelikult juba päris ammu, aga tegudeni jõudsin oluliselt hiljem. Tegelikult sain juba ammu aru, et sellele rock'n'rolllile minu elus on vaja käsipidurit tõmmata, võtta time out, ja mõelda, mismoodi edasi minna. Pean siinkohal tänama oma kallist naist Helenit, kes on mind vaikselt töödelnud selles suunas, et mees, hakka endaga tegelema," tunnistas Sulo.

"Kuigi ma olen iseendas juba praegu langetanud otsuse, et ma ei võta enam üldse, pean tunnistama, et mul on olnud tagasilööke. Samas, kui ma võrdlen tänavust ja üle-eelmist aastat, on need nagu öö ja päev. (Muheleb.) Kui veel üle-eelmisel aastal võisin ma välja arvutada, palju mul üldse kaineid päevi kokku tuli, siis täna võin öelda, mitu eksimust on mul viimase aasta jooksul olnud – need võiks üles lugeda ühe käe näppudel," rääkis mees.