1. Mees on pärit Californiast

John McCook sündis Californias 20. juunil 1944. Mees on Californias asuvas Ventura linnas elanud suurema osa enda elust.

2. "Vaprad ja ilusad" ei ole mehe esimene seebiroll

Kuigi mees on Eric Forresteri rolli "Vaprates ja ilusates" mänginud juba 31 aastat, siis selle sama rolliga alustas ta juba 1976. aastal sarjas "The Young and the Restless".

3. Ta on kuulus üle kogu maailma

Kuna "Vaprad ja ilusad" on populaarne üle kogu maailma, siis peab mees pea kõikjal arvestama seebifännide tähelepanuga. Tõenäoliselt on ta välismaal isegi populaarsem kui enda kodumaal USA-s.

4. Ta ei ole väga palju vanem Ron Mossist, kes mängis Ericu poega

Ridge’i rolli pikalt kehastanud Ron Moss on kõigest 7 aastat vanem kui tema isa mängiv McCook.

5. Ta on kolm korda abielus olnud

Esimene abielu Marilyn McPhersoniga kestis 1962. aastast kuni 1971. aastani. 1972. aastal abiellus ta Juliet Prowse’iga, kooselu kestis 1979. aastani. Oma kolmanda kaasaga Laurette Spangiga abiellus ta 1980. aastal, nende liit kestab tänaseni.

6. Tal on neli last

Esimene laps sündis mehe teisest abielust 1972. aastal. Ülejäänud kolm last sündisid praegusest abielust. Viimati sai mees isaks 1990. aastal, kui talle sündis tütar.

7. Ta ei ole kunagi Emmyt võitnud

Mees on oma ülipika karjääri jooksul vaid kaks nominatsiooni saanud.

8. Tema praegune abikaasa on samuti näitlejanna

Laurette Spang mängis filmis "Battlestar Galactica" Cassiopeiat.

9. Tema abikaasa on pensionil

Naisel oli üsna edukas karjäär, kuid siiski otsustas ta 1984. aastal näitlemisega lõpparve teha ja perekonnale keskenduda.