Uue, 15. hooaja keskpunktis on peategelase Meredith Grey (Ellen Pompeo) isiklik ja emotsionaalne areng. Tema tegevus saab olema fokusseeritud sellele, kes ta on üksikema ja kirugina ning seriaali jooksul tuleb tal läbi viia küllaltki emotsionaalne uurimus enda perega seotud haigusega.

Uues hooajas jõuavad ekraanidele lisaks dr. Greyle algupärastest osatäitjatest kolm – Alex Karev (Justin Chambers), Miranda Bailey (Chandra Wilson) ja Richard Webber (James Pickens Jr.). Oma tagasituleku seriaali teevad televaatajatele juba tuttavad Teddy Altman (Kim Raver) ning Thatcher Grey (Jeff Perry). Uue tegelasena lisandub dr. Nico Kim (Alex Landi), kes kehastab seriaali esimest avalikult homoseksuaalset meeskirurgi.

Sarnaselt eelnevatele koosneb hooaeg 24 episoodist. See teeb "Grey Anatoomiast“ ka ühe pikima teleekraanidel olnud meditsiinidraama.

"Grey anatoomia" on üks maailma kõrgeima vaadatavusega draamasarju 18-49 aastaste segmendis. Teleseriaal on võitnud ka viis Emmy auhinda ning kaks Kuldgloobust. Seriaal räägib Grey Sloan nimelise haigla residentide, arstide ning nende kaaslaste ja patsientide elust, suhetest ja probleemidest. Sarja looja on Shonda Rhimes, kes on ka sarjade "Skandaal" ja "Kuidas mõrvast puhtalt pääseda" autor.

"Grey anatoomia“ 15. hooaeg linastub Fox Life kanalil 21. oktoobril.