"Ma vaevu suudan endale riideid selga panna ja siis küsitakse, et ma paneksin alati stiilselt. Ma hakkan Liisi pealt spikerdama," ütles saate alguses Hunt, kes vihjas Eesmaa puhul tuntud loomingulisusele.

Eesmaa, kes ei tundunud Hundist eriti vaimustuses olevat pakkunud välja, et võiks noort näitsikut hoopis riietumises aidata.

Hiljem rääkis Hunt võistluse ajal teistele võistlejatele, et ta ongi alati tahtnud näitlejaks ja kuulsaks saada. "Nii läkski," rõõmustas 23-aastane näitsik saates.

Kuid tema tuline kriitik Eesmaa tulistas talle vastu: "Kas see on kõik juba saavutatud? Ma pole mitte ühtegi su asja näinud!"

Sellise kommentaari peale vajus Hundi nägu väga morniks. "Hea tunne ei olnud, kui keegi ongi kuidagi selline, et kes sa üldse oled?" ütles pettunud sotsiaalmeediastaar hiljem. "Ju see on siis vastastikune. Ma ei ole tema loomingut kandnud, tema ei ole kursis, mida mina teen."

"Ta ei ole ka võib-olla nii rikas. Talle meeldib tasuta lõunatel käia aga minu juures peab nagu maksma ka," ütles Eesmaa teravalt.

Nümfomaani kuulsuse endale külge pookinud Hunt võttis saates sõna ka laulja Daniel Levi Viinalassi suunal. Näitsiku arvates on laulja hästi nunnu ja sõbralik.

Hunt teadis, et Viinalass on ka pikemat aega olnud abielus, kuid pidi saates ikka ära mainima, et laulja oleks tema jaoks niikuinii liiga igav. "Seega mingit romantilist asja mitmel põhjusel ei saaks tulla," arutles Hunt endamisi.