Nüüd on lauljanna aga lõpuks öelnud selgelt välja, et ta kavatseb abielluda. Kes on aga see õnnelik mees? Tegemist on 49-aastase Christian Carinoga, vahendab Cosmopolitan. Aga kes ta ikkagi tegelikult on?

Christian on olnud enne abielus. 1997. aastast kuni 2015. aastani oli Christian abielus naisega, kes kannab nime Brooke Baldwin ja neil on ühine tütar. Kahjuks pole internetis ühtegi avalikku fotot, millel Christian ja tema eksnaine koos poseeriksid.

Christian Carino ja Lady Gaga said esialgu tuttavaks aga töösuhte kaudu. Christian töötab Creative Artists Agency jaoks ja ta on olnud Lady Gaga agent. Ta on töötanud ka staaridega nagu Britney Spears, Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Johnny Depp ja isegi Justin Bieber. Nii et Christiani tutvusringkond on staaridest pungil ja ta pole sugugi mingi tundmatu mees kuskilt kolkast, kes on ühtäkki päevavalgele ilmunud.

Nii et seetõttu võib eeldada, et kui Lady Gaga ei otsuta oma pulmi teha just mingis eriti väikses ringis, siis saab sellest üks staarideparaad.

Kusjuures on mainimist väärt, et Christiani õlal on tätoveering, millel on kujutatud Lady Gaga nägu. Hiljuti tegi Christian endale ka linnuga tätoveeringu.

Muuhulgas peab Christian lugu ka traditsioonidest. Ilmneb, et kui Christian soovis Lady Gaga kätt paluda, siis küsis ta enne lauljanna isalt Joe Germanottalt selleks luba, kirjutab Cosmopolitan. Loomulikult oleks Gaga talle ka niisama jah öelnud, aga mõned vanad traditsioonid on ju vahvad.

Christianil on sõrmuste osas kallis maitse. Lady Gaga kihlasõrmus maksis väidetavalt 300 000 – 400 000 dollarit ja sellel on 6-7-karaadine roosa safiir, mida ümbritsevad 3-4-karaadised teemandid.

Christianile meeldib oma Instagrami postitada rohkelt fotosid Lady Gagast. Tundub, et lauljanna on mehe põlvedest täiesti nõrgaks võtnud. Igal juhul jääme ootama suurejoonelist pulmapidu, kus on loodetavasti kohal ka palju staare.