Filmis, kus peaosi mängivad „Litside“ näitlejanna Jekaterina Novosjolova ja samas sarjas Kristjan Palusalu kehastav Toomas Kolk, kohtuvad kolm inimest tormisel ööl inimtühjas hotellis ning avastavad, et nende saatused on omavahel tihedalt seotud.

Film on käesoleval ja järgmisel aastal valitud kuue rahvusvahelise filmifestivali võistlusprogrammi, millest tähtsaimaks peab Sander kevadel 2019 toimuva Euroopa Kinoauhindade (European Cinematography Awards) poolfinaali pääsemist.

Mart Sander ise ütleb, et filmifestivalidele pääsemine on sageli raskemgi töö kui filmi tegemine. „Kuna kvaliteetse filmi võib sisuliselt teha juba ka mobiiliga, tehakse filme, eriti lühifilme massilisemalt kui kunagi varem,“ ütleb ta. „Festivalidele laekub tuhandeid filme, millest reeglina valitakse võistlusprogrammi umbes üks – kaks protsenti.“

Huvilised saavad kaht Mart Sanderi filmi – lühifilmi „Tegelikult“ ja täispikka õudusdraamat „Juhuslik nimetaja“ näha hingedepäeval, 2.novembril Rahvarinde Muuseumi kinoõhtul Tallinnas.