"Pärast tänavu suvel lõppenud festivalihooaega lõppesid lepingud Weekend Festival Baltic 2018 aasta korraldusmeeskonnaga ja me tegeleme hetkel 2019. aasta festivali meeskonna koostamisega," sõnas Rugemalira.

"See ei tähenda, et keegi seni festivali korraldanud inimestest ei ole ka tulevikus üritusega seotud. Meie turundus- ja partnerlusjuht annab peagi uut informatsiooni seoses järgmise aasta festivali sponsorlus- ja partnerluslepingutega," kinnitas ta.

"Läbirääkimised 2019. aasta festivaliks on käimas ja me kuulutame välja 2019. aasta Weekend Festival Balticu toimumisaja ja koha vastavalt graafikule. Ka eelnevatel aastatel on alati uus festival välja kuulutatud aasta aasta lõpus või uuel aastal," annab ta justkui kinnitust, et järgmisel aastal peaks festival toimuma.

Tänases Äripäevas tunnistas seni Weekend Festivali Eestis vedanud Henri Lindal, et tema enam seal ei tööta. "Muudatused on toimumas, jah, aga mina ei ole õige inimene seda kommenteerima, sest (eelmise – toim) nädala algusest mina enam seal ei tööta."

Kuuldavasti on lahti lastud ka teised Eestis ürituse korraldamisega seotud inimesed.

Loe pikemalt Kroonika sügisel valminud intervjuud Henri Lindaliga SIIT!