20. novembril saab alguse selle sügise suurim meelelahutusprojekt KÄRBSED. Kümnel novembri ja detsembri kuu õhtul jõuab publiku ette showprogramm, mis on samal ajal kontsert, koolitus, kabareeshow ja sketshikomöödia. Huumori korüfeed Sepo Seeman ja Peeter Oja on nõuks võtnud lahendada ära kõik Eesti mehe probleemid.

“Õnnelik mees võrdub õnnelik naine, õnnelik naine võrdub õnnelik pere, õnnelik pere võrdub õnnelik ühiskond. Vaadake ringi ja Te näete, et aina enam mehi otsib vastuseid, käib koolitustel ja seminaridel. Ometigi tuleb tõdeda, et me ei ole riigina just õnnelikkuse edetabelite tipus.”rääkis Peeter Oja.

“Otsustasime, et tuleb see asi korralikult ette võtta. Kohe on sügis ja pime aeg suurendab vajadust õnnetunde järele, lisaks on konstantselt püsivad küsimused, mis esitavad väljakutseid mehele läbi aegade, põlvest põlve.” lisas Sepo Seeman.

“Jumal tänatud sellega saab needki nüüd lõpuks seljatatud. Meid ootavad ees selle Eesti Vabariigi õnnelikeimad jõulud. Saali tuleb õnnetu mees, saalist lahkub õnnelik mees! Ja mitte ainult mees, naised kindlasti ka. Läbi kärbeste etenduse mõistab ka naine meest palju paremini. Etenduse käigus tehakse selgeks, kes on mees, mis mees ta on, mis on mehe võimalikud probleemid ja kohe järgnevad ka lahendused ning vajadusel ravi. Raviks kasutatakse teravat huumorit, sügavat mõtet, laulmist ja, kui mdagi muud enam üle ei jää siis ka tantsimist.” lõpetasid koomikud naerdes.

Lisaks Peeter Ojale ja Sepo Seemanile on laval Tomi Rahula, Amici kabareetantsijad ning bänd, kus teevad kaasa The Suni endine trummar Borka ning muusikud Pent Järve - kitarril ja Kaarel Liiv - basskitarril.

KÄRBESTE avalik piletimüük algab Piletilevis 23. oktoobril kell 10:00

Etendused toimuvad:

20. Novembril Pärnu Kontserdimajas
21. Novembril Tartu Kontserdimajas
24. Novembril Mooste Mõisa Folgikojas
28. Novembril Paide teatri ja Kontserdimajas
30. November Tartu Kontserdimajas
1. Detsember Haapsalu Kultuurikeskuses
2. Detsember Viljandi Spordihallis
5. Detsember Rakvere spordihallis
6. Detsember Alexela Kontserdimajas
8. Detsember Pärnu Kontserdimajas