Hansoni sõnul õhtune kava lõplikult veel paigas ei ole ja see ongi tema hinnangul eesootava kontserdi võlu. “Džässikontsertidega on nii, et ei pea kava aasta aega ette saatma, nagu klassikalises muusikas, tihti otsustan veel eelnevas proovis või samal päeval meeleolu järgi mida esitame,” kommenteeris Hanson kava valikut.

Intiimses õhkkonnas kulgeva muusikalise rännaku kesksel kohal on Hansoni viimane album “Talvine soojus”, mille ta salvestas koos kitarrist Kalle Pilli, pianist Joel Remmeli, kontrabassimängija Heikko Remmeli ja trummar Ramuel Tafenauga. Selle koosseisuga astutakse ka TAFF Clubi kuulajate ette. Hansoni sõnul on ta muusikute suhtes, kellega koostööd teha, väga valiv. “See ansambel kõlab kui unistus. Muusikud tajuvad suurepäraselt mida ma neilt oma muusikas ootan ja nii saab sest ühine looming, kooshingamine,” kirjeldab lauljatar.

Kontserdi pealkiri on "Sügavsinises öös", mis on kitarrist Kalle Pilli pala Hedvig Hansoni sõnadele. “Kui peaksin oma esitatud lauludest valima ühe lemmiku, siis oleks see see. See oli pala, mille järgi ma mõistsin, et Kalle sobib mulle suurepäraselt muusikaliseks partneriks ja kaks aastat koostööd on seda tõestanud. Tema maitsekas mäng ning samas kohusetundlik loomus sobivad mulle hästi,” kommenteeris Hanson. “Joeliga olen ma ka varem ansamblit teinud, tema käekiri on väärtuslik. Heikkost tundlikumat muusikut annab otsida, tema soolod puudutavad mind alati. Ramuel on mulle suur üllatus ja alati positiivne.”

Hanson usub, et tema küpsus, sensuaalsus üheskoos noorte meeste energia ning hea tunnetusega loovad tasakaalustatud õhustiku ja sellest tekib harmooniliselt voolav muusika.

TAFF Club on Tallinna Filharmoonia 2012. aastal poolt algatatud džässiklubi. Klubi põhistiil on mainstream-džäss, lisaks toimuvad erinevate stiilide teemaõhtud. Klubi avab oma uksed üle nädala neljapäeviti või reedeti kell 20 Tallinna Filharmoonia Mustpeade Maja Keldrisaalis või Valges saalis.

TAFF Clubi järgmine “Persona” sarja artist on Raul Vaigla.