Kui tellid ükskõik millist Ekspress Meedia väljaannet ja soovid ka Andrea Bocelli kontserdile eelisjärjekorras piletit osta, siis võta koodi saamiseks ühendust e-posti aadressil klienditugi@ekspressmeedia.ee või telefonil 680 4444. Kui sa veel ei telli, siis saad sobiva väljaande valida siit.

Tellijatel tasub kiirustada, sest parimad kohad leiavad kiirelt omanikud ja avalik piletimüük kogu Baltimaades algab 25. oktoobril kell 9.

Maailma armastatuima tenori etteaste saab olema suurejooneline, kavas on nii klassikalise muusika pärlid kui ka Bocelli kõige populaarsemad lood. Kontserti korraldava Monster Music OÜ tegevjuhi Tanel Sammu sõnul on artisti tehniliste soovide list ülikeeruline ja ületab kõik seni nähtu. Bocelli kontserte Euroopas teenindava Eventech OÜ esindaja Raul Jürgensoni sõnul on itaallane hetkel Euroopas tuuritavatest artistidest kõrgeimate helitehniliste nõudmistega artist.

Tallinna Lauluväljakul toimuva kontserdi hinnad algavad 63,5 eurost, mis sisaldab piletimüüja vahendustasu. Kontserdi meediapartner on Eesti Ekspress.