Eestipoolne saatejuht, näitleja Tõnu Kark, valiti sarja “Džunglistaar” juhtima kui parim kandidaat, kes end tuntud inimeste džungliheitlustes kehtestada suudab, teatas TV3 Delfile.

“Arvestades staaride suure egoga, mis Malaisia karmides tingimustes täiesti ootamatuid ning kriitilisi olukordi võib tekitada, on Tõnu Kark oma jõulise ja konkreetse käitumismaneeriga saatejuhi kohale kahtlemata parim valik,” kommenteeris TV3 programmidirektor Jüri Pihel.

Läti poolt valiti saatejuhiks Raimonds Dombrovskis — seikleja ja rännumees, kes kohalikele tuntud eelkõige vastupidavuskursuste ning -võistluste korraldajana. Leedukas Vytautas Kernagis on ühtlasi Leedu “Kes tahab saada miljonäriks?” juht ning läheb Malaisiasse juba kolmandat korda — tema oli ka sarja “Robinson” vedaja.

“Džunglistaar” on tõsielusari avalikkusele hästi tuntud inimeste vintsutustest metsikus Malaisia džunglis, kus edukaim toimetulija pälvib džunglistaari tiitli. Eestlastest võistlejakandidaadid on Kadi Toom, Ken Saan, Eve Kivi, Erich Krieger, Sigrid Hartman, Lauri Pihlap, Koit Toome, Kati Murutar ning Maarja-Liis Ilus.

“Džunglistaar” jõuab TV3 eetrisse septembris.