Marju oli tubli, ent sel korral paistsid teised selgeltnägijad enam silma. Müstilise maailma poole on Marju alati vaadanud ja energiaid tunnetanud. Ta suhtleb teispoolsusega, viib läbi maagilisi rituaale, näeb unedes ette sündmusi ja saab infot. Marju kireks on ravimtaimed ja kaunid kristallid ning maagilise helikõlaga Tiibeti helikausid.

Neid abivahendeid kasutab ta selleks, et avada nii enda kui teiste hingetasandid ning leida kutsumus selles elus. See kõik aitab jõuda järk-järgult lähemale igaühe pärisolemuseni ja lähemale tõelise potentsiaalini, leevendades emotsionaalset ja vaimset stressi. Marju rõhutab, et tegu on siiski vaid hobiga ja ta on alles oma tee alguses.

Reili on nii kohtunikke kui ka saatetegijaid läbi hooaja mitmeid kordi šokeerinud ning teinud silmapaistvaid esitusi, kuid sel korral polnud ka tema sooritus piisav. „Tõde on, et olen armastuse kehastus. Sellest ei ole kunagi puudu. Olen uskuja, looja ja liider. Ma juhin iseenda elu. Olen kõikvõimas!“ sõnas Reili.

Tõepoolest, kui mõne naise pilk võib tappa, siis teeb seda kindlasti Reili oma. Reili töötas aastaid välismaal, olles finantsmaailmas juhtival positsioonil. Mõned aastad tagasi naases ta kodumaale otsimaks uusi väljakutseid ja leidis tee enesearengu juurde. Igaüks on enda teekonnal ja miski pole vale ega õige!

Igapäevaselt arendab ta endas eneseteadlikkust, kohalolemist – siin ja praegu olekut, aktiivset kuulamist, efektiivsete küsimuste esitamist. Tema siiras uudishimu ning soov päriselt teada ja mõista, on just see, mis annab Reilile võime näha ka peenemaid protsesse.

Ta on suure südamega ja julge ütlemisega naine, kes aitab avada inimese silmad tema enda alateadvusesse. Reili leiab, et keegi ei peaks selgeltnägijalt küsima vastuseid olgu oma töö, äri või elu ja tervise kohta, sest igaühes endas on olemas kõik vastused. Mõnikord on lihtsalt temasugusel tundlikul inimesel võimalus ja au aidata need vastused esile tuua.

Täna lahendasid selgeltnägijad kahte põnevat juhtumit. Raplamaal asub Kristiina lapsepõlvekodu. Täna seisab maja tühjana. Varem on selle maja seinad on näinud jubedat vägivalda ning pisaraid. Kristiina tahab maja korda teha, kuid niiväga kui ta ka ei püüa, ei õnnestu see tal kuidagi. Keegi oleks nagu selle mõtte vastu. Ka müüa pole seda maja õnnestunud.

Kas võib olla nii, et maja on neetud? Olukorda lahendasid selgeltnägijad ja esimese asjana leidsid nad majast hauaplaadi. Kas see võis olla kõigi hädade peamine süüdlane? Teine lugu tõi ekraanile väga palju igatsust ja müstikat. Arvo Kukumägi oli armastatud näitleja, kes oma eluajal üsna mitmeid kordi puutus kokku ka selgeltnägijate ja nõidadega.

Nüüd oli kohtumiseks taas üks võimalus, aga seekord foto vahendusel. Kõrvalruumis jälgis ülesande sooritust Kuku ammune sõber ja kolleeg Merca ehk Merle Jääger.