Celeste Barber on näitleja ja koomik. Talle meeldib endast teha veidraid fotosid, heites seeläbi staaride üle nalja ning neid fotosid postitada sotsiaalmeediasse. Ta ei tunne enda üle piinlikkust ja võtab elu naljaga. Vembumeistrist naisel on sotsiaalmeedias viis miljonit jälgijat.

Hiljuti avastas humorist Celeste enda üllatuses, et tema fotot on loata kasutanud üks firma, mis müüb kaalulangetustooteid. Kauni naise arust kasutati tema fotot kehakaalu üle nalja heitmisel.

Halvustava tooniga fotol on näha Celeste'i, kes poseerib võrksukkades toetudes kahe käega vanniäärele. Paremal pool on näha aga sarnast fotot, millel poseerib kõhnem naisterahvas. Selle foto avastas juhuslikult üks Celeste'i fänn April Singleton Dunn, kes edastas foto Twitteri vahendusel Celeste'ile.

36-aastane koomik Celeste sai fotot nähes aga äärmiselt pahaseks. Ta märkis Twitteris kaalulangetustoodet müüva lehe Wish Shopping ära ning uuris, et mis toimub. Naine lisas, et firma ei tohi loata tema fotosid kasutada, eriti keha häbistavaid tooteid müües. Nüüdseks on firma kõneka foto oma lehelt eemaldanud, vahendab Mirror.

Hea lugeja, mida teeksid sina, kui avastaksid enda foto kaalulangetustooteid müüva firma reklaamilt?