Rokilegend meenutab Lamppu Laamaneni raamatus "Andy - Rock'n'Roll Star" saate ajal toimunud vahejuhtumit, kui Saagim tema tehtud maalile värviga sõrmejälgi tegi.

"Kuradi tohmakas tuleb mu maali rikkuma. Mul viskas katuse täitsa ära. See oli ilmselt selle tohmaka kättemaks, et nemad ei saanud alkoholi juurde ja mina sain. Ma ütlesin, et nad on juba piisavalt saanud," meenutab McCoy raamatus juhtunut.

McCoy karjus Saagimi peale, käitus vägivaldselt ja lõpuks tuli mehel Big Brotheri majast lahkuda.

Saagmim meenutas intervjuus Ilta-Sanomatile, et mees oli väljas suitsu kimumas, kui ta oma värvitud sõrmedega mehe maali äärele täppe tegi. Bravuuritar uskus, et oma tegevusega suurendab ta teose väärtust.

"See oli selline sodipodimaal ja ma arvan, et ta isegi ei märka seda. Aga üks tüdruk rääkis McCoyle ära, et mina tegin sinna mõne täpi juurde, kuigi see pidi saladuseks jääma."

"Ta arvas, et ma olen kogu tema teose ära rikkunud. Ta tuli minu poole ja ähvardas mind ära tappa. Ma olin tõesti väga hirmul, kuna arvasin, et ta võib mind ära tappa," meenutas Anu.

Saagim jooksis selle peale magamistuppa ja tõmbas ukse kinni. "Ta püüdis mulle jalaga näkku lüüa. See oli hea karatelöök ja ta jalg läks peaaegu läbi ukse. Ma arvab, et oleksin võinud surma saada. Kodu produktsioonitiim oli sellest ehmatanud.

Bravuuritar rääkis, et vägivaldne mees viidi koheselt rahunema ja peagi saadeti majast minema. "Elasime peaaegu naabermajades ja Andy karjus veel majast lahkudes, et küll ta mu sealt kätte saab. Me pole pärast seda kohtunud," sõnas naine.

Saagim peab kogu olukorda absurdseks ja mõtleb, et kas eesti ja soome rahva huumorimeel on niivõrd erinev.

McCoy räägib raamatus, et ta on väga kirglik kunstnik. Ta on aastaid maalinud ja korraldab ka kunstinäitusi, Saagim sellest teadlik ei olnud.

"Ma teadsin, et ta on laulja. Kui oleksin teadnud, et ta on nii suur kunstnik, oleksin võinud käituda erinevalt," tõdeb Anu.

Saagim lisab, et oma rolli võis konfliktis mängida alkohol, tema sõnul sai McCoy iga päev saate tegijatelt teatud koguse alkoholi, kuigi teistele elanikele ei antud seda üldse.

Sellest hoolimata tunnistab Anu, et rokkar talle tegelikult meeldis. "Ta oli hull toakaaslane ja mulle meeldis. Mulle meeldivad inimesed, kes julgevad olla nemad ise. Majas hoidis ta aga omaette ja ei suhelnud meiega eriti," lõpetab Saagim.