Räppar tulistas sotsiaalmeediasse terve hunniku säutse, mille vahendusel taandas end poliitikast, kirjutab TMZ. “Mu silmad on nüüd pärani lahti ja mõistan, et mind on kasutatud sõnumite levitamiseks, millesse ma ise ei usu. Taandan end poliitikast ja keskendun täielikult loomingulisusele,” sõnas West.

Kanye sõnul on peamiseks süüdlaseks äärmiselt konservatiivne Candace Owens. “Tutvustasin teda inimesele, kes tegi logo ja nad ei tahtnud sellele panna tema nime, mistõttu kasutas ta minu oma. Ma ei tahtnud kunagi, et mind seostataks Blexitiga. Mul pole sellega midagi pistmist,” lausus muusik.

Alles paar päeva tagasi kirjutati välismeedias, et räppar Kanye West toetab Vabariiklikut Parteid uue liikumisega “Blexit”, mis tahab mõjutada mustanahalisi lahkuma Demokraatlikust Parteist. Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise liikumise “Brexiti” järgi nime saanud Westi liikumist esitleti Washingtonis. Liikumise tarbeks loodi ka spetsiaalne rõivakollektsioon — erinevad t-särgid, pusad ja nokatsid, mille hinnaks 25 dollarist kuni 28 USA dollarit.