Eesti kõige kestvama seriaali „Õnne 13“ juubeliks valis Kroonika puhtaks kullaks oma kestva lemmiku Marika Korolevi (48). Näitlejanna, kes tõusis hiljuti eesti elu nädalategijaks kogu meie arvamusmeedias, kui saavutas kohtuvõidu anonüümsete netisõimajate üle. Luues pretsedendi, et verbaalne vägivald kommentaariumides on karistatav.

See polnud Korolevil esimene kord. Kolme aasta eest tõusis ta „Pealtnägija“ vahendusel Eesti Jeanne d’Arciks, kes enda näitel kõneles kohtu kaudu kõigi nende paljude naiste eest, kelle laste isad oma sissetulekuid varjates ja end vaeseks tõestades, alimentide maksmisest hoiduvad.

„Eesti riigi kohtuotsust mitte täitev inimene ei tohiks saada riigilt hüvesid ja palka ning olla esindajana lähetuses välismaal,“ on Marika öelnud. Tänaseni on küll kohtuga määratud võlg mehelt saamata ning jokitamine käib täie hooga edasi. Küll saavutas Marika selle, et „inimene ei esinda enam Eestit Pariisis resideeruva diplomaadi abikaasana. „Eesti oleks palju parem koht elamiseks, kui meil suudetaks jokk-skeemid murda,“ lisab Korolev.