"Mehed olid ülikondades, naised õhtukleitides ja kui ma sinna kohale jõudsin," mõtiskles Ardo Asperk naerdes ja tõdes, et üks mees oli küll juba pikemat aega tinunni pannud. "Me ei arvanud, et neljapäeval kell kaheksa on keegi täiesti täis," naeris Asperk.

Selleks hetkeks, mil Ardo pidi firmapeol lavale nalja tegema minema, oli maailma rahulikuma mehe kuulsusega koomik juba ärritunud. "Ja mu peas vasardas, et jääme viisakaks, nende firmas on kultuursed inimesed ja roppu nalja ei taheta. Ma siis rääkisin lugu, kuidas käisin maal vanaema juures, mispeale see purjus mees karjus: "Mingi pede oled vä?".

Ardo Asperk on Eestimaa lavadel oma teise stand-up tunniga "Naerukõne", mis on kantud mõttest, et puid võib alla panna kõigele, kui oled samuti valmis ausalt nägema puudusi endas ja panema puid ka neile.

Just nii saabki lai teemade valik suhetest kuni eesti ühiskonna valupunktideni Ardole omase teravusega läbi hammustatud. Need lood pakuvad kindlasti palju äratundmisõudu, ehk isegi midagi harivat, kuid mis peamine - korraliku kõhutäie naeru.

Ardo Asperki näeb 1. veebruaril Tartus Genialistide klubis, 3. veebruaril Rakvere kultuurikeskuses, 5. veebruaril Tallinnas Von Krahli teatris ja 10. novembril Viljandi Lennukitehases. Piletiinfo siit: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/stand-up-komoodia/comedy-estonia-ardo-asperk-naerukone-58599/