Maiken ja Tanel Padar

Millenniumi vahetuse paiku kuulus Tanel Padari süda Maikenile ehk Kadri Koppelile. Paar oli koos üürikest aega ja suhtele sai saatuslikuks Padari kohtumine Eda-Ines Ettiga saates “Kaks takti ette”. “Tead, mina olen 22aastane, Tanel oli siis 18. Vanusel on vahe sees. Tõesti on. Muidugi mitte iga kord,” rääkis Maiken 2000. aasta veebruaris, kui nende teed Taneliga olid lahku läinud. Eluks ajaks tülli ei mindud ja tänasel päeval näeb Maikenit näiteks Taneli õpetajana saates “Su nägu kõlab tuttavalt”.


Koit Toome ja Maarja-Liis Ilus

Maarja ja Koit olid pikka aega ilus paar. Nad esinesid koos ja rääkisid sellest, kuidas meediakära nende suhte ümber on väsitav. Pole ka ime — noored olid kõmumeedia huviorbiidis juba siis, kui käisid alles esimestel kohtingutel. Lõpuks ei jäänud Maarjal ja Koidul muud üle, kui anda teada, et nad ei tea isegi, mis nende vahel on ja palusid privaatsust. Kui pea viis aastat kestnud suhe sai läbi, jahvatas kuulujutuveski, et Koit eelistas garaažis pigem muusikaga tegeleda ning jäi liiga pikad tunnid musa seltsis ei sobinud Maarjale. Täna on Koit Toome õnnelik pereisa, ta kasvatab meigikunstnik Kaia Triisaga ühiseid lapsi.


Ines ja Martin Saar


Ines ja kunstnikust Martin Saar tõmbasid 2008. aasta suvel oma enam kui kolm aastat kestnud armusuhtele joone alla. Üks paari lähikondne teadis rääkida, et Etti ja Saar on otsustanud teineteise n-ö ametlikult vabaks anda ning põhjuseks polnud kaugeltki mitte keegi kolmas, kes liitu ühe või teise poolt sisse oleks murdnud. “See teema on neil lihtsalt pikalt õhus olnud ja vajas ühel hetkel otsustamist. Kuna mõlemad on noored inimesed ning siiski veel oma karjääri alguses, ei soovi kumbki ka eneseteostusest loobuda,” seletas allikas.

Foto: Delfi kollaaž / Terje Lepp

Lenna Kuurmaa ja Ragnar Klavan


See armulugu jääb tänaseks juba enam kui 10 aasta taha, mil noored veel praktiliselt teismelised olid, ent mõlemad juba Eestis väljaspool karjääri tegid. Mõlemad osapooled olid toona meediaga suheldes väga ettevaatlikud (ning on seda tegelikult tänaseni), ent ometi sai Eesti Päevaleht neilt mõned sõnad kätte, mis veidi noorte eraelule valgust heitsid. "Tahtsin minna Kiievisse, aga liigamängud tulid peale. Ma arvan, et juulis näen ma ikka kontserdi ära. Siis meil tuleb Norra liigas paus ja väike puhkus,"" vahendas Eesti Päevaleht maikuus 2005 Lenna Kuurmaast rääkivas loos viimase toonase peigmehe Ragnar Klavani sõnu. Nagu paljude esimeste armastustega, sai ka too suhe otsa ning mõlema andeka noore elu liikus ühel hetkel omasoodu edasi.

Ithaka Maria ja Tomi Rahula

Tomi Rahula ja Ithaka Maria

Aasta 2011 novembris tuli ilmsiks, et Ithaka Maria ja Tomi Rahula läksid juba mitu aastat varem lahku. “Kuigi oleme nimetanud Ithakaga teineteist abikaasadeks, on tõsi, et minu ja Ithaka Maria abielu on lahutatud juba aastaid tagasi,” rääkis Tomi Rahula. Mees ütles toona Delfile, et nad ei ela Ithaka Mariaga juba mõnda aega koos. “Samas oleme praktiliselt päevast päeva seotud nii meie tütre kui ka muusika kaudu. Ithaka Mariaga saan endiselt hästi läbi ning alustame peagi stuudios uue materjali salvestamist,” kirjeldas Tomi häid suhteid endise abikaasaga.