Dynamite MC, kodanikunimega Dominic Smith on Inglismaalt pärit räppar ja MC, kes vastutab Hospitality Estonia peol artistide laval võõrustamise, tutvustamise ja räpirepliikide eest. 90ndate alguses kohalikus piraatraadios räppimise ja raadioshow’de hostimisega (host – ingl. k. võõrustama - toim.) alustanud Smith kohtus 1994. aastal Suurbritannia trummi ja bassi produtsendi ja DJ Roni Size’iga, kes kaasas ta MC-na Full Cycle Recordsi meeskonda.

Peatselt loodi Size’i juhtimisel kollektiiv nimega Reprazent, mis esitas elektrooniliste ja klassikaliste muusikainstrumentide saatel trummi ja bassi. Grupi tähelend sai alguse 97ndal aastal, mil nägi ilmavalgust nende debüütalbum „New Forms“, mis pälvis ka Mercury Prize auhinna parima Suurbritannia muusiku või kollektiivi poolt kodumaal välja antud albumi eest. 2000ndal aastal välja antud plaadil „The Mode“ oli kuulda palju hip-hopi mõjutusi, milles mängis suurt rolli Dynamite MC.

Räppar alustas soolokarjääriga pärast milleeniumivahetust. 2004. aastal nägi ilmavalgust tema esimene sooloalbum „The World of Dynamite“, millele on tänaseks järgnenud veel kolm kauamängivat. Ta on teinud koostööd High Contrasti, Netsky, Camo & Krooked’i ja paljude teistega, juhib kaht kohalikku raadiosaadet ning hostib juba pikka aega Hospitality pidusid. Tema lood „Bounce" ja „After Party" on tuttavad Need for Speed videomängu mängijatele.

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Sündmusel astuvad üles trummi ja bassi koorekiht: Dynamite MC (Suurbritannia), TC (Suurbritannia), Danny Byrd (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ja kodumaised MHKL & Jozels, Denry ning Coverk x Byte. Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja Kroonika veebist. Lisainfo leiab Facebookist.