Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Boss" ("The Boss")

Michelle Darnell (Melissa McCarthy) pandi vangi siseteabe põhjal kauplemise eest. Vanglast vabanedes tahab ta võita tagasi oma sõprade, vaenlaste ja terve Ameerika tähelepanu. Ent avastades, et tal pole kellegi poole pöörduda, kolib ta koos oma noore tütrega oma assistent Claire'i (Kristen Bell) poole. Ennast sellest madalseisust mitte häirida lastes, võtab Michelle sihiks oma impeeriumi ja endise hiilguse taastamise.


2. "Varjatud kuningriik" ("Epic")

Lennukas ja naljakas animaseiklus, mis viib vaataja peidetud maailma, millesarnast keegi pole varem näinud. “Jääaja“ ja “Rio“ loojate film jutustab loo ammusest võitlusest, milles on vastamisi headuse jõud, kes kaitsevad loodust ja hoolitsevad meid ümbritseva keskkonna tervise eest, ning kurjuse väed, kes püüavad seda kõike hävitada. Kui teismeline tüdruk leiab end korraga sellest varjatud kuningriigist, peab ta ühinema naljakate ja kangelaslike tegelaskujudega, et päästa nende maailm… ja seda tehes ka meie oma.


3. "Imelaps" ("Gifted")

Frank Adler on vallaline mees, kes kasvatab pärast oma õe surma tolle tütart Maryt. Ta plaan austada oma õe soovi, et Mary saaks tavapärase kasvatuse, muutub pea võimatuks, kui avastatakse, et tüdruk on matemaatika imelaps. Frank keeldub eliitkooli stipendiumi pakkumisest, mis toob nende ellu tagasi ta ema Evelyni. Mary tuleviku asjus järgneb ema ja poja vahel kibe kohtuvaidlus.


3. "Kaksteist ahvi" ("Twelve Monkeys")

Tundmatu tappev viirus hävitas 1996. aastal 5 miljardit inimest. Aastaks 2035 on alles jäänud vaid 1 % inimkonnast, kes on sunnitud elama maa all. Karistust kandev James Cole (Bruce Willis) nõustub tõrksalt naasma 1996. aastasse, et koguda epideemia alguse kohta teavet. Talle öeldakse, et haigust levitas salapärane Kaheteistkümne Ahvi Armee. Kahjuks saadetakse Cole eksikombel 1990. aastasse, 6 aastat varasemasse aega. Mees paigutatakse vaimuhaiglasse, kus ta kohtub psühhiaater dr Kathryn Raillyga ning kuulsa teadlase ja viirusteeksperdi hullumeelse poja, Jeffrey Goinesiga…


4. "Sild" ("Мост")

Eestit ja Venemaad ühendav Sõpruse sild Narvas laskub pimedusse. Valgustuse taastudes avastatakse silla keskelt, kahe riigi piirijoonelt surnukeha. Uurimist alustab Eesti-Vene uurimisrühm, mida Venemaa poole pealt juhib polkovnik Maksim Kazantzev, Eesti poolt uurija Inga Veermaa. Ühiselt asutakse lahti harutama peenelt plaanitud ning asjatundliku sihikindlusega sooritatud roimade ahelat, mis on pealtnäha ajendatud mõrvari trotsist ühiskonnas valitseva sotsiaalse ebavõrdsuse vastu. Peagi aga selgub, et mõrva taga on midagi hoopis isiklikumat, kui esimese hooga arvata võis...

"Sild" on Eestis ja Venemaal üles võetud menukas krimisari, kus teevad kaasa mitmed tuntud Eesti näitlejad eesotsas Guido Kanguriga. Sari põhineb ülimenukal Taani-Rootsi koostöösarjal "Broen", mida on näidatud juba enam kui 100 riigis.

Kui oled Elisa kasutaja

Elisa Video-On-Demand:

1. "Harry Potter and the Philosophers Stone“

2. "Harry Potter and the Chamber of Secret“

3. "Harry Potter: Prisoners of Azkaban“

4. "Harry Potter and the Goblet of Fire“

5. "Harry Potter: Order of Phoenix“

6. "Harry Potter: Half Blood Prince“

7. "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1“

8. "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2“


9. "Mees, kes teadis, mis on lõpmatus“ (10.11/ETV)

10. "Piirded“ (10.11/TV3)

11. "Sherlock Holmes“ (10.11/Kanal12)

12. "Kiired ja vihased 6“ (11.11/Kanal2)

13. "Päevaraamat“ (11.11/Kanal11)

14. "Julieta“ (10.11/TV1000)

15. "Labürindijooksja: Surma ravim“ (10.11/TV1000 Premium)

16. "Kolm reklaamitahvlit linna servas“ (11.11/TV1000 Premium)

17. "Külm maa“ (11.11/Filmzone+)

18. "Väga pikk kihlus“ (11.11/Filmzone+)

19. "Reetur“ (11.11/Filmzone)

20. "Vihane kaheksa“ (11.11/TV1000 Action)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Relvavennad“ ("Band of Brothers“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

2. Noortebänd 2018 eelvoorude kokkuvõte

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

3. "Fantastiline naine“ ("Una Mujer Fantástica“)

4. "Sicario: Soldado päev“ ("Sicario: Day of the Soldado“)

5. "Paras pähkel 2“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "John Leguizamo's Latin History For Morons"

2. "House of Cards"

3. "Minecraft: Story Mode: 1. hooaeg - 7. novembrist

4. "8 Mile" - 9. novembrist

5. "Outlaw King" - 9. novembrist.

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Wonderstruck"

2. "Bridget Jones' Diary"

3. "Sin Nombre"

4. "Bad Boys"

5. "Bad Boys II"