Tanel Padar

Dave Benton ja Tanel Padar on ainsana Eestile Eurovisioni võidu suutnud tuua. Paar aastat tagasi ütles konkursi endine produtsent Mart Normet, et sooviks Padarit väga Eesti Laulul näha. Tanel vastas hiljem, et võistluses osalemist ta ei kaaluks, kuid teda võiks kutsuda küll: "Ma saaksin vähemalt ära öelda." Normetile oleks ta öelnud ei, kuid äkki õnnestus jaatava vastuse kätte saada Padari endine bändikaaslane Tomi Rahula? Oleks ju aeg Eesti teiseks Eurovisioni võiduks!

Rasmus Rändvee

Rasmus Rändvee

Eurovisioni fännide suur lemmik! 2017. aastal osales Rasmus Rändvee Eesti Laulul oma esimene soolosingliga "This Love". Lugu oli tohutult menukas, ent päris lõpuni ei suutnud Rasmus minna. Konkursi finaalis pälvis ta kolmanda koha, vandudes alla nii Kerlile kui ka Koit Toome & Laura Põldvere duole. Paljudel kripeldab tänase päevani, et Rasmusel jäi Kiievisse sõitmata. Kuna pärast Eesti Laulul osalemist on noor muusik hoidnud pigem madalat profiili, siis oleks igati õige aeg ta uue loominguga välja tulla ja viimaks ka esikoht napsata.


Egert Milder

Ansamblist Slippery Slope tuntud laulja Egert Milder avaldas septembris oma esimese singli "Live+Love+Grow". Varasemalt ka Eesti Laulul osalenud Egert on viimased kaks ja pool aastat elanud Gruusias ning selle aja jooksul pühendanud aega muusika kirjutamisele. Ta on teinud koostööd erinevate laulukirjutajatega üle maailma ning täiendanud end õpingutega Berklee Muusikakolledži kaugõppes. Kõlab loogiliselt, et selle ajaga on valmis kirjutatud ka mõni Eesti Laulu võidulugu.

Karl Erik Taukar

Karl-Erik Taukar

Ka Taukari jaoks pole Eesti Laulul osalemine võõras. Aastal 2015 astus ta võistlustulle looga "Päev korraga", ent kõigi üllatuseks ei pääsenud rahva suur lemmik isegi poolfinaalist edasi. Vahepeal on Karl-Erik tootnud tohutult hitte, millest paljude autoriks konkursi veteran Stig Rästa. Möödunud aastal looga "Home" osalenud Stig on nentinud, et sel korral ta lavale ei kipu, kuid kellegile loo võiks kirjutada küll. Äkki see keegi ongi just Taukar? Samas nähti hiljuti Karl-Erikut stuudios ka NOËP-i ehk Andres Kõpperiga...Liiga palju viiteid sellele, et Taukar on tagasi!

MyHits Awards

Andrei Zevakin

Noorte seas hetkel kõige kuumem nimi. Zevakin on koostööd teinud mitme Eesti lauljaga, kelle seas näiteks Gertu Pabbo, Liina Ariadne Pedanik ja Maian Lomp. Zevakin produtseerib peamiselt EDM-i alamžanreid. Tema YouTube'i kanalil on üle 116 000 jälgija ja MyHits Awards galal nimetati ta aasta juutuuberiks. Algselt kaveritega kuulsust kogunud Zevakin on tänaseks päevaks hakanud avaldama ka originaalloomingut, mis on kogunud kümneid tuhandeid vaatamisi. Ilmselt koguks ta ka Eesti Laulul televaatajatelt palju hääli.

Jüri Pootsman

Jah, viimasel korral ei läinud meid Eurovisionil esindanud Jüril just kõige paremini...Aga tuleb ju nentida, et kõik juhtus Jüri jaoks nii kiiresti ja korraga. Ta polnud aastatki "Eesti otsib superstaari" võitja tiitlit kandnud, kui teda juba Eurovisionile lennutati. Kaks aastat on möödas, Jüri on arenenud ja aeg oleks tal rahvale näidata, mida ta tegelikult suudab!

Must Hobune

Tegelikult ei tea kunagi, kust pauku võib tulla. Eesti Laulult on tuule tiibadesse saanud nii mõnigi tundmatu tegija ja see tõttu ei saa me kõiki panuseid kohe meie suurimatele megastaaridele panna.