Värske singel “Tuulatud Thule” avab Revalsi kantrimuusikal põhineva popilikuma poole. “Minu jaoks on loo sõnum alati sama oluline kui meloodia, lugu peab mind kõnetama tervikuna” räägib loo autor Martin Saaremägi. “Tuulatud Thule sai alguse ideest kajastada “meie aja kangelasi”, kelle hulka kuulub kahtlemata ka Ultima Thule” lisab Martin loo saamisloost.

“Tuulatud Thule” on päris jõuliseks kannapöördeks võrreldes ansambli eelmise rokiliku palaga “Must.” “Muusikaline mitmekesisus on see, mis mind antud bändi puhul väga võlub,” nendib loo solist Jaanus Saago. “Olles palju aega veetnud Ameerika Ühendriikides, tean, kui mõnus on olla autoroolis koos muusikaliselt mitmekesise rännakuga, kus saab nii kaasa laulda kui ka kaasa mõelda. Meie albumiga võid ühe jutiga sõita Häädemeestelt Suisleppa kordagi oma lemmikut plaadimasinas vahetamata,” võtab pika kuulamise eelised kokku solist Jaanus.

Bändi varasemate lugude austajad ei pea muretsema, kas nende lemmikud ikka on uuel plaadil. “Me ei andnud endale armu ja lõime uue kuue oma pooleteise aastase tegutsemise jooksul väljaantud kahelt minialbumilt nii mõnelegi palale, teiste seas “Kirjad ääremaalt” ja “Allpool jõge”,“ räägib bändi helilooja ja kitarrist Martin Saaremägi.

„Olles bändi lühikese tegutsemisaja jooksul jõudnud päris paljudesse kohtadesse kodumaa pinnal ning saanud publiku ülimalt sooja tagasisidet, julgen väita, et oleme suutnud muuta inimeste suhtumist emakeelsesse kantrimuusikasse. Tule veendu selles ise!“ kutsub bändi basskitarrist Danel Pandre.

Revals on tavapäratult suure koosseisuline. Kaheksa erinevast Eesti otsast pärit liiget jagavad oma muusikalist energiat kuulajatega juba homme, 9. novembril Pärnus Nooruse Majas, 10. novembril Tartus Athena Keskuses, 16. novembril Viljandi Pärimusmuusika Aidas, 17. novembril Rakvere Buena Vista Sofa Clubis ning 19. novembril Tallinnas Alexela Kontserdimajas. Piletid leiad siit!