Mölder tegutseb nii elektroonilise kui klassikalise muusika vallas, mis võivad paista kui täiesti erinevad valdkonnad. Aasta alguses rääkis mees ERRi kultuuriportaalile, et see on talle alati huvi pakkunud: "Ma mäletan juba põhikoolist, kui ma tõsisemalt muusikaga tegelema hakkasin, et ma mängisin kooli rokkbändis trumme, samal ajal õppisin tšellot ja lisaks oli veel Saaremaa poistekoor, kus ma laulsin. Need kõik võitlesid aja ja sisu mõttes. Tšelloõpetaja oli ikka kohati väga pahane, et ma seal rokkbändis trumme mängisin, see ei läinud tema nägemusega kokku, kuidas interpreet võiks oma kooliteed alustada."

"Mulle tundub, et see on edasi kandunud, mul hakkab lihtsalt igav, kui ma taon kogu aeg ühte ja sama rauda. Ma olen erinevaid asju teinud ja seepärast on paljud asjad ka ilmselt veninud, sest kui sa teed ühte ning sama asja, siis jõuad täiuseni palju kiiremini. Ma olen proovinud kõike haarata ja omavahel segada, mis võtab ka selle võrra rohkem aega, et kõikides asjades koguaeg ratast leiutada ja õppida," mõtiskleb muusik.

Suurhallis Mölder sel korral klassikalise muusikaga ei tegele. "Tšellot kaasas ei ole, aga selle eest on mitmeid suuremaid ja väiksemaid helide genereerimiseks ja manipuleerimiseks mõeldud elektroonseid
instrumente. Vastutan seekord eelkõige elektrooniliste helide ja selle eest, et muusikud üksteisega sünkroniseeruksid," kõneleb muusik oma tähtsast rollist.

Kontsertkava pealkiri on "Paneme aja seisma", mis Kadri Voorandi sõnul on üleskutse kõigile kuulajatele ja ka iseendale. Nimelt muusika toimumise ajahetkes leidvat aset mingi paralleelne reaalsus, kus kõik unistused on võimalikud. Lubades endal selles muusikas lennata ja seda paralleelreaalsust ette kujutada, siis aeg selles teises maailmas justkui seisab. Sellest pole aga hullu, sest need unistused, mis tekivad head muusikat kuulates, on sama palju väärt kui pärisreaalsus.Mölder kirjutab sellele kahe käega alla. "Ausalt öeldes selle rongi aeg-ajaline peatamine on ilmselt ainuke võimalus, kuidas tervist hoida," hoiab mees end läbipõlemise eest. Meetodeid on tal selleks aga mitu: "Vahet pole siis kas soojamareis, langevarjuhüpe või hea muusikaga kontsert."

Voorandi sõnul tuleb Suurhalli lavale kokku tema unistuste koosseis ning ettekandmisele kuuluvad ka tema uued teosed, mis seejuures on mõjutatud ka praeguse loo peategelase loomingust. "See on loomulikult au," on Mölder meelitatud. "Mäletan küll Kadrit muusikuna juba ammusest ajast, aga tõesti esimest korda tegime koostööd alles selle aastanumbri sees.
Selles mõttes on selline suur usaldus antud projektis kaasa lüüa isegi mõnevõrra üllatav."

Kuivõrd kontsert on vaid kahe nädala pärast, on tunne ärev. "Hetkel küll tõsiasi, et see on toimumas juba kohe varsti," vastab Mölder küsimusele, mis hetkel enim elevust tekitab. "Usun, et hiljem jäävad meelde need hetked, kui aeg siis päriselt seisma jäi."