Klipi autor Alexander rääkis vene Delfile veidi selle video valmimise tagamaadest. Mees sõnas, et Vene huumorit Eestis ei tehta, ei teles ega raadios, seega otsustas ta teha alloleva video. Kogu asi võttis aega vaid kaks päeva.

"Nagu te aru saate, siis lauluhääl ei ole minu oma. Kui ma laulan, siis kanad surevad," tunnistas mees ja lisas, et kõige tähtsam naine Eestis on Kersti Kaljulaid, seega on ka laul temale pühendatud. "Kui mitte talle, kellele siis veel?" küsib mees.

Alexnder rõhutab, et tema ja teiste video valmimisele kaasa aidanud inimeste eesmärgiks ei ole kellegi solvamine. "Ma usun, et kui proua president seda klippi näeb, siis ta naerab. Ta on inimene rahva hulgast, on kõik ise saavutanud, tubli naine hea huumorimeelega."

Mees pidas video valmimisel läbirääkimisi ka KAPO-ga. "Ma küsisin neilt nõu. Nad kiitsid idee ja video heaks. Ma isegi saatsin selle Vabariigi Presidendi Kantseleisse," tunnistas naljamees.

"Me loeme kommentaare, kuulame kriitikat. Öeldakse, et ma olen hull. Minu imidž ongi veidi maniaki oma," lisas ta.

Tegijatel on plaan peagi uus humoorikas klipp välja anda. See räägib valimistest ja paneb video sisse kõik Eesti suuremad erakonnad. Ka oma järgmise üllitise kavatsevad nad KAPO-ga kooskõlastada.