Evelyn Sepp

Evelyn Sepp ei ole küll olnud missivõistluse kogemust, kuid selle eest on ta figureerinud omal ajal palju reklaamides modellina. Naine tegi muljetavaldavat karjääri poliitikas, kuuludes Keskerakonda ja olles ka riigikogu liige. Kuid pärast rahulolematust erakonnaga ja vastuolusid Edgar Savisaarega otsustas naine 2014. aastal poliitikast lahkuda.

Tantsud tähtedega-32

Katrin Siska

Katrin Siska pole samuti missivõistlustel osalenud, kuid kindlal ajaetapil Euroopa üht tuntuimat bändi tehes, on ta igatahes tähelepanu ära teeninud.

2008. aasta talvel asus Katrin Siska tööle Tallinna linnakantselei referendina. Suvel 2009 astus Katrin Siska Keskerakonda ja Keskerakonna noortekokku. Sama aasta sügisel kandideeris ta kohalikel valimistel Pirital, kus kogus 245 häält ning asus tööle Pirita Halduskogu aseesimehena. 2011. aastal kandideeris ka riigikokku, kuid ei osutunud valituks. Tänaseks on naine poliitikast lahkunud ja tegeleb blogimisega, möödund aastal ilmus Siska sulest ka kokaraamat.

Pressikonverents-13

Liis Tappo-Treial

Liis Tappo-Treialil on tagataskus rohkelt tiitleid - Miss Estonia 1990, Miss Baltic Sea 1992, Miss Euroopa 6.koht, Missis Globe 2001 2.koht.

13. novembril 2006 astus Liis Tappo-Treial Eesti Keskerakonda, järgmisel päeval pärast erakonda astumist palkas Pirita linnaosa vanem Enno Tamm tema abikaasa Rene Treiali oma nõunikuks.

Liis Tappo-Treial kandideeris Riigikokku 2007. aastal Lääne-Virumaa valimisringkonnas, kus kogus 674 häält ega osutunud valituks. Ta kandideeris Riigikokku ka 2011. aastal Eesti Keskerakonna nimekirjas valimisringkonnas ja sai 87 häält.

MAILIS RAND, LIIS TAPPO-TREIAL

Kristiina Heinmets-Aigro

Heinmets-Aigro oli Miss Estonia 1997 ning ühtlasi ainus, kes Miss Universe'il 10 kauneima hulka valiti. Naine on olnud Keskerakonna liige juba 1998. aastast, eile teavitas ta avalikkust enda otsusest kandideerida järgmise aasta riigikogu valimistel.

"Kristiina Heinmets-Aigro on ennast tõestanud meediatöös ja moemaailmas, aga seejuures tundnud alati huvi poliitika vastu. Oleme Kristiinaga väga tihti Eesti elu ja inimeste heaolu teemal mõtteid vahetanud. Tal on väga tugev sotsiaalne närv ning õiglustunne, mis on poliitikas ja elus laiemalt väga olulised omadused," kiitis naist peaminister Jüri Ratas.

Kristiina Heinmets-Aigro

Carmen Kass

Supermodell Kassi kokkupuude poliitikaga on üsna põgus, 2004. aastal kutsusid Res Publica julged poisid toona 25-aastase kaunitari europarlamenti kandideerima. Oli naine ju sel aastal presidendi vastuvõtule saabunud Urmas Reinsaluga.

Plaan aga loomulikult ei õnnestunud, valimistel põrus terve Res Publica. Erakonna lihtliikmed süüdistasid läbikukkumises ka Kassi ennast.

PRESIDENDI VASTUVÕTT