Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Luurespetsid"

Calvin Joyner (Kevin Hart) oli oma kooli au ja uhkus. Kakskümmend aastat hiljem on ta edukas raamatupidaja, kes on üllatunud, kui temaga võtab ühendust Bob Stone. Selgub, et tegelikult on tegu Robbie Wheirdichtiga (Dwayne Johnson), keda teismelisena nende koolis kiusati. Bob on kakskümmend aastat trenni teinud ning on nüüd tähtis CIA agent. Ta palkab Calvini appi, et leida ta raamatupidamisoskuse abil seade, mis võib USA luurele hävitavalt mõjuda. Ebatavaline paar jääb vastase relvadele ja arvukusele alla, ent suudab nad siiski üle kavaldada.

2. "The Limehouse Golem"

Victoria ajastu Londonis peab Scotland Yardi uurija jahti jõhkrale sarimõrtsukale.

3. "Jaws"

Idüllilise Amity saarekese elanikud tavatsesid elada muretut ja rahulikku elu, meelitades igal suvel oma randadele rohkesti suvitajaid. Kui aga vesi uhub randa noore neiu hai poolt räsitud surnukeha, ei kiirusta kohalikud linnaisad supelrandasid sulgema, sest nii jäädakse ju ilma turistide rahakotisisust. Üha uute ohvrite lisandudes otsustab kohalik politseipealik Martin Brody hai elupäevad lõpetada ning mehele ulatavad oma abistava käe merebioloog Matt Hooper ja kogenud merekaru Quint. Steven Spielbergi linalugu purustas omal ajal kassarekordeid ja võitis kolm Oscarit

4. "Stronger"

"Tugevam” jutustab inspireeriva tõestisündinud loo tavalisest mehest Jeff Baumanist, kes võitis kodulinna ja maailma südamed, kui temast sai 2013. aasta Bostoni maratoni plahvatuste järel lootuse sümbol. Jake Gyllenhaali ("Ööloomad”) kehastatud 27-aastane töölisklassist Bostoni elanik Jeff oli maratonil, et võita tagasi endist tüdruksõpra Erinit (Tatiana Maslany telesarjast "Orphan Black”). Ta ootab plahvatuse hetkel finišijoonel ja kaotab seetõttu mõlemad jalad. Jeff aitab haiglas teadvusele tulles politseinikel üht pommipanijat tuvastada, kuid tema enda lahing on alles alanud. Erini ja pere toetusega seisab ees kuid füüsilist ja emotsionaalset taastumist.

5. "Black Mass"

Lõuna-Bostonis on 1970. aastad. Eriagent John Connolly keelitab iirlasest gangsterit Jimmy Bulgerit FBI-ga koostööd tegema, et kõrvaldada koos ühine vaenlane – Itaalia maffia. See patune koostöö väljub aga peatselt kontrolli alt, võimaldades Bulgeril seadusesilmi vältides oma mõjuvõimu tõsta, kuni temast saab Bostoni kardetuim jõugupealik ning üks Ameerika ajaloo ohtlikumaid gangstereid.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Mees, kes teadis, mis on lõpmatus" (10.11/ETV)

2. "Piirded" (10.11/TV3)

3. "Sherlock Holmes“ (10.11/Kanal12)

4. "Kiired ja vihased 6" (11.11/Kanal2)

5. "Päevaraamat" (11.11/Kanal11)

6. "Julieta“ (10.11/TV1000)

7. "Labürindijooksja. Surma ravim“ (10.11/TV1000 Premium)

8. "Kolm reklaamitahvlit linna servas“ (11.11/TV1000 Premium)

9. "Külm maa“ (11.11/Filmzone+)

10. "Väga pikk kihlus“ (11.11/Filmzone+)

11. "Reetur“ (11.11/Filmzone)

12. "Vihane kaheksa“ (11.11/TV1000 Action)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Surmani tüdinenud“

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

2. Noortebänd 2018 finaalkontserdi otseülekanne

Telia LIVE kanalil reedel 9. novembril.

3. "Küll ma olen ilus"

4. "Kull“

5. "Printsess ja draakon“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Outlaw King"

2. "Gypsy"

3. "Wanderlust"

4. "Kuntilanak"

5. "Medal of Honor"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Cloudy with a Chance of Meatballs"

2. "Babe"

3. "Last Flag Flying"

4. "Frost/Nixon"

5. "Life Is Beautiful"